Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 6161 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   13 Ocak 2022 - 09:30

SÖZLEŞMELER NEDEN İMZALANMIYOR?

Büyüt
Küçült
SÖZLEŞMELER NEDEN

 

Geçtiğimiz yıl içerisinde Giresun Belediyesi çalışanlarına sendikalarını değiştirerek yandaş sendikaya geçmeleri için yönlendirmeler yapılmıştı. Bu yönlendirme faaliyeti, sendikasını değiştirmek istemeyen personellere karşı “Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu’nun talimatı var, bir kuruş zam alamazsınız” gibi sözlerle baskıya dönüşmüş ve işten atma tehdidine kadar gitmiş, sonuç olarak bir kısım işçilerin yandaş sendikaya geçmesi sağlanmıştı.

Bu hukuksuzluğa karşı tepkilerimizi o tarihlerde de basın ve sosyal medya mecralarında dile getirdiğimiz gibi bugün de konuyu yakından takip ediyoruz ve Sayın Şenlikoğlu’na soruyoruz;

Çalışanlar üzerinde mobing devam etmekte, sosyal medya hesapları takip edilmekte, partinize üye olmaları için adınız kullanılarak baskı yapılmaktadır. Arkasında duracak mısınız?

Bırakın çıkarmayı ikramiyelerini bile ödeyeceğiz dediğiniz alacaklar halen ödenmedi. Sözünüzü unuttunuz mu?

Yarın Cumhurbaşkanı geldiğinde bol bol fotoğraf çektireceğiniz Dereli’de yaraları saran personellerin sel sonrası gece gündüz çalışmalarından hak ettiği fazla mesailer halen ödenmedi. Paranız mı kalmadı?

Siz de biliyorsunuz ki Belediye çalışanları baskılarınız sonucu sendikalarını değiştirdi ama Aralık ayı içerisinde imzalanması gereken sözleşme halen imzalanmadı. Neyi bekliyorsunuz?



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir