Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 4987 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   28 Mart 2013 - 10:24

SP Giresun Merkez İlçe’den, Yemekli Davet

Büyüt
Küçült
SP Giresun Merkez İlçe’den, Yemekli
Yaklaşık 3 ay önce yeni seçilen Saadet Partisi (SP) Giresun Merkez İlçe Teşkilatı, çalışmalarında hız kesmiyor.

Her hafta Salı akşamı mahalle temsilcileri ve sandık sorumluları ile Saadet Partisi İl Başkanlığı’nda toplantı yapan SP Merkez İlçe, her Perşembe akşamı ‘Asr-ı Saadet Sohbetleri’ adı altında tüm Giresunlulara açık sohbet programı düzenliyor.

Ayrıca her ay Merkez İlçe Divanı’nı da toplayan SP Merkez İlçe Başkanlığı, yönetime yeni giren parti üyeleri ile eski üyeleri kaynaştırmak için yemekli bir davet verdi. Davete SP Giresun İl Başkanı Süleyman Tekbaş, SP Merkez İlçe Başkanı Kenan Karakaya, SP Merkez İlçe mahalle temsilcileri, sandık üyeleri ile Kadın Kolları ve Gençlik Kolları üyeleri katıldı.

28 Mart 2013 Perşembe yatsı namazının bitiminde SP Giresun İl Başkanlığı’na gelen davetlilere Merkez İlçe Başkanlığı tarafından yemek ikramı yapıldı. Yemek ikramının ardından katılımcılara, davete iştiraklerinden dolayı teşekkür edildi. Yeni oluşan SP Merkez İlçe teşkilatı üyeleri bu vesile ile birbirleriyle tanışma imkânı buldular.

Tanışma merasiminin ardından yaklaşan yerel seçimler ile ilgili yapılan çalışmalardan bahsedilirken, bundan sonraki süreçte sandık ve seçim çalışmalarına daha da hız verileceği vurgulandı. Yemek daveti, yapılan çay ikramı ve dualarla sona erdi.

Haber: Hakan UĞURLU – www.kerasushaber.net



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir