Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 15421 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   23 Ekim 2018 - 22:05

SP ‘Takke Düştü, Kel Göründü’

Büyüt
Küçült
SP ‘Takke Düştü, Kel

 

 

Saadet Partisi İl Başkanı Abdulkadir Bektaş, muhalefet tarafından verilen fındık araştırma önergesinin AKP milletvekilleri tarafından mecliste reddedilmesinin üretici açısından tam bir hayal kırıklığı olduğunu söyledi.

16 yıldır fındık üreticisini oyalayan AKP iktidarının verilen önerge sonucu gerçek niyetinin ortaya çıktığını söyleyen Bektaş; “takke düşmüş, kel görünmüştür. Kalplerdeki gizli niyetler, önerge sonucu dışa vurmuştur. Fındık üreticisinin sorunlarımızı çözer umuduyla meclise gönderdiği Karadeniz milletvekillerinin aslında kimin vekili olduğu ve kimleri temsil ettiği ayan beyan ortaya çıkmıştır.” Dedi.

Teamül gereği önergeyi reddetmenin fındık üreticisine ihanet olduğunu ve önergenin reddedilmesi için kalkan ellerin, fındık üreticisinin ölüm fermanını imzalamak üzere kalktığını söyleyen Bektaş; “bu akıl tutulmasıdır. Bu aslında halkı temsil ettiğine inanılan meclisin nasıl bir zihniyetle çalıştığının göstergesidir. Partinin çıkarının, milletin çıkarından daha üstün olduğu vekiller tarafından ortaya çıkmıştır. Aslında AKP iktidarı 16 senedir bilindik hikâyeyi seslendirerek, fındık piyasasının tekelci zihniyetin kontrolüne geçmesine zemin hazırlamıştır. Şimdi biz iktidar olarak araştırma önergesi vereceğiz demenin bir mantığı yoktur. Olan olmuş, geçen geçmiştir. Artık piyasa tamamen tekelci zihniyetin kontrolüne geçmiş ve fiyatları artık onlar belirlemektedir. İktidar milletvekilleri bu saatten sonra artık havanda su dövmektedir.” Dedi.

AKP iktidarının sezon başında rekolteyi açıklamayarak üreticiye esaslı bir darbe indirdiğini söyleyen Abdulkadir Bektaş; “TMO’nun spekülasyonlara açık, tamamen tekelci zihniyetin değirmenine su taşıyan açıklamaları üreticiye ikinci darbeyi indirmiş, verilen önergenin reddi ise üreticiyi öldürmüştür. Yapılan açıklamalar çözüm aramaktan uzak, sadece günü kurtarmaya yöneliktir. Gerçekten çözüm isteniyorsa, Saadet partisinin yıllardır dillendirdiği ve her platformda söylediği öneriler dikkate alınmalıdır. Refah-Yol hükümeti döneminde uygulanan fındık politikası hayata geçirilmelidir. Çözüm belli İkaz ve uyarılar kulak arkası edilmemelidir. Unutulmamadır ki Dünya Fani, Ahiret Baki’dir.” Dedi.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir