Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 5917 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   05 Mayıs 2013 - 02:11

Şükrü Genç: Giresunlular Daha Organize Olmalı

Büyüt
Küçült
Şükrü Genç: Giresunlular Daha Organize
İstanbul Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, Giresun Günleri'nde Giresun Medya Platformu Standını ziyaret etti.

Şükrü Genç Giresun Günleri'nde...   7. Giresun Günleri'nin ikinci gününde stant ziyaretleri devam etti. Giresun Medya Platformu'nu ziyaret eden Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, burada Başkan Ali Şükrü Kara ve platform yöneticileri ile görüştü.  

Burada konuşan Başkan Şükrü Genç "Geçtiğimiz dönemde Giresunlulardan ziyade bireysel anlamda aday olduk. Fakat geri dönüp hemşerilerimizle iç içe olmaya çalıştık. Önümüzdeki dönemlerde İstanbul'daki Giresunlular daha organize olmalı. Temsil noktasında daha iyi yerde olmalıyız" dedi.   Plarform Başkanı Ali Şükrü Kara ise "Sarıyer'de Giresunlu bir belediye başkanı olmasından dolayı guru duyuyoruz. Şimdi Giresunluların yoğun olduğu Ayazağa bölgeside Sarıyer'e bağlandı. Hemşerilerimiz size gereğini yapacaklardır" dedi.  
Ünal Kaçır Giresun Günleri'nde...  Giresunlu Ak Parti İstanbul Milletvekili Ünal Kaçır, her yıl ziyaret ettiği Giresun Günleri bu yılda ziyaret etti. Giresun Medya Platformu'nda gazetec,lerle sohbet eden Kaçır, stantları ziyaret etti.     Ünal Kaçır Giresun Medya Platformu Standın'da Platform Başkanı Ali Şükrü Kara, Genel Sekreter İbrahim Balcıoğlu, Gazeteci Zeki Al, İlhan Çabukol, Bayrampaşa Giresun Dernek Başkanı İsmail Yalçın, GİRDEF Başkanı Sıtkı Ada ve Şebinkarahisar Belediye Başklanı Şahin Yılancı ile bir araya geldi.

Giresun Medya Platformu



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir