Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 5301 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   03 Haziran 2012 - 11:30

Süleymanoğlu ''vergimizi tam ödeyip huzur içinde çalışıyoruz.''

Büyüt
Küçült
Süleymanoğlu vergimizi tam ödeyip huzur içinde
Giresun'da kurumlar vergisi rekortmenleri listesinde 2. olan Süleymanoğlu İnşaat Genel Müdürü Abdurrahman Süleymanoğlu, '' Vergimizi tam ödeyip huzur içinde, içimiz rahat bir şekilde çalışıyoruz.'' dedi.

Süleymanoğlu ''vergimizi tam ödeyip huzur içinde çalışıyoruz.''

Giresun’da kurumlar vergisi rekortmenleri listesinde 2. olan Süleymanoğlu İnşaat Genel Müdürü Abdurrahman Süleymanoğlu, " Vergimizi tam ödeyip huzur içinde, içimiz rahat bir şekilde çalışıyoruz." dedi.

Giresun Vergi Dairesi, Giresun’da 2011 yılında kurumlar ve gelir vergilerinde ilk 5 içinde yer alan vergi rekortmenlerini açıkladı. Kurumlar vergisinde ödediği vergiyle rekortmenler listesinde 2. olan Süleymanoğlu İnşaat Ltd. Şti. Genel Müdürü Mimar Abdurrahman Süleymanoğlu, " Vergimizi tam ödeyip huzur içinde, içimiz rahat bir şekilde korkusuzca çalışıyoruz. Vergi kaçırmanın stresini ve korkusunu yaşamıyoruz. Kafamızı daha az nasıl vergi öderize yormak yerine daha çok çalışıp, çok üreterek, çok kazanarak ve daha fazla vergi ödeyerek, devletimize faydalı olmaya  harcıyoruz." dedi.

Mimar Abdurrahman Süleymanoğlu, şirket olarak elde ettikleri bu başarının takım çalışmasının sonucu olduğunun altını çizerek, "başarımızda birlikte çalıştığımız kardeşlerimizin, onların eşlerinin ve kendi ailemin de büyük payı var. Biz çok büyük bir aileyiz. Biz şirket olarak geçmiş yıllarda vergi oranı yüzde 33 olduğu zaman da rekortmenler listesine girdik. Şu anda kurumlar vergisi oranı yüzde 20 olmasına rağmen hala insanların vergi kaçırmaya çalışmasını anlamıyorum. Ülkelerin her bakımdan üstün olabilmesi topladıkları vergi oranıyla orantılıdır. Devletten çok hizmet bekliyorsak, vergimizide öderken zorlanmadan ödemeliyiz. Biz devletimizin bize sağladığı güven ortamı sayesinde rahat çalışıyoruz, bu sayede daha çok para kazanabiliyoruz. Devletimize bize sağladığı tüm imkanlar için minnettarız. Vergilerimizin başta eğitim, sağlık, ekonomik istikrar, yol, su ve daha bir çok hizmet olmak üzere, bize döndüğüne inanıyorum." ifadelerini kullandı.

Süleymanoğlu İnşaat Genel Müdürü Abdurrahman Süleymanoğlu, ödedikleri yüksek vergi rakamlarının bir faydasının da, müşterilerin firmalarına olan tevecühünü artırdığını dile getirerek, sözlerine şöyle devam etti: "Bizden daire alan müşterilerimiz adımız vergi rekortmeni olunca bize daha bir güvenle yaklaşıyor. Halkımızın gözünde ciddi, güvenilir, güçlü bir firma olduk. Biz de bu güvene layık olmak için elimizden gelenin en güzelini üretmeye çalışıyoruz. Müşterilerimize yaptığımız projelerde sunduğumuz hizmetlerle halkımızın yaşam standardını yükseltmeye çalışıyoruz. İnşaatlarımızda kaliteyi en üst seviyeye çıkardık. Artık birinci sınıf binalar üretmeye başladık.” dedi.

Giresun ve Görele’de ödediği vergiler kadar yaptığı yardımlarla da tanınan iş adamı Abdurrahman Süleymanoğlu, İlçe’de eğitime verdiği desteklerden dolayı da taktir ediliyor. Görele’de eğitim adına yeni neslin yetişmesi için güzel hizmetler yapıldığını görmekten büyük mutluluk duyduğunu belirten Süleymanoğlu:” Gençliğin yetişmesi konusunda aslında yaptığımız çok fazla bir şey yok. Bizlerde bu çorbada tuzumuz olsun istiyoruz. Bu gençlik bizim geleceğimiz. Nasıl ki benim çocuklarım benim için önemli, bir o kadar da memleketimin çocukları önem arz ediyor. İnşallah ömrümüz ve gücümüz olduğu müddetçe gelecek neslin en güzel şekilde yetişmesi için üzerimize düşen vazifeyi en iyi şekilde ifa etmeye çalışacağız.”diye konuştu.

Haber : Turhan Sinirlioğlu




Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir