Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 5542 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   29 Nisan 2013 - 15:52

“Sünnet Şöleni” kayıtları başladı

Büyüt
Küçült
“Sünnet Şöleni” kayıtları
Bulancak Belediyesi tarafından bu yıl 9.’uncusu gerçekleştirilecek olan “Geleneksel Sünnet Şöleni” için kayıtlar 29 Nisan’dan itibaren başlıyor.

Belediyemiz tarafından bu yıl 9.’uncusu gerçekleştirilecek olan “Geleneksel Sünnet Şöleni” için kayıtlar 29 Nisan’dan itibaren başlıyor.

 Belediyemizin bu yıl, düzenlediği geleneksel sünnet şöleninin 9.’uncusunu icra ederek İhtiyaç sahibi ailelerin çocuklarını ücretsiz olarak sünnet ettirecek. Erkekliğe ilk adımı atacak olan çocukların asa’sından pelerinine, şapkasından gömleğine, sünnet kıyafeti ihtiyacı Belediyemiz tarafından karşılanacak olup, “Geleneksel Sünnet Şöleni” 18 Haziran 2013 tarihinde yapılacaktır. Çocuklarını sünnet ettirmek isteyen aileler bizzat çocuklarının kimlik fotokopileriyle birlikte 11 Haziran 2013 tarihine kadar, Belediyemiz Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’ne müracaat etmeleri gerekmektedir.

 

2011 yılında sekizincisi düzenlenen Sünnet Şöleni’nde, ailelerin ve çocukların mutluluklarını paylaştıklarını belirten Belediye Başkanı Av. Kadir AYDIN,                                  “ Vatandaşlarımızın sosyal ihtiyaçlarını Bulancak Belediyesi olarak karşılamaktan son derece mutluyuz. Sosyal belediyeciliğin gerektirdiği her konuda elimizden geldiğince siz değerli halkımıza hizmet etmeye çalışıyoruz. Sünnet, Hazreti İbrahim’den günümüze kadar devam etmiş, peygamberimiz tarafından da Müslümanlar için zorunlu olduğu bildirilmiş, Anadolu da çocukların ilk mürüvveti olarak görülüp coşkuyla gerçekleşen bir geleneğimizdir. 2011 yılında yaklaşık 110 çocuğumuzu ücretsiz sünnet ettirerek, mutlu günlerine ortak olduk. Çocuklarımızın hayallerini ve ideallerini gerçekleştirmek için bu yıl da Sünnet Şölenimizi yapıyoruz. Yapacağımız Sünnet Şölenimizde yine çocuklarımızın sünnet kıyafetlerini biz karşılayacağız. Şölenimize, olumsuz bir gelişme olmaz ise, Çorum Belediyesi Mehter Takımını getireceğiz. Kayıtlarımız başladı. Çocuğunu sünnet ettirecek ailelerin bizzat kendilerinin Belediyemiz Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’ne müracaat etmeleri gerekmektedir” dedi.




Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir