Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 6420 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   05 Ağustos 2013 - 12:18

Tatlı “Biz kürsüde palavra değil hizmet üretiriz”

Büyüt
Küçült
Tatlı “Biz kürsüde palavra değil hizmet
Meclisin tatil olmasından yararlanarak Giresun Merkezde ve ilçelerinde gezilerini sürdüren Tatlı,

Tatlı “Biz kürsüde palavra değil hizmet üretiriz”

Meclisin tatil olmasından yararlanarak Giresun Merkezde ve ilçelerinde gezilerini sürdüren Tatlı, zaman zaman AK Parti Milletvekilleri ile ilgili “Önerge vermiyorlar kürsülere çıkmıyor, Giresun için bir şey yapmıyorlar” gibi eleştirilere cevap verdi. Tatlı “Bizim işimiz birileri gibi soru önergesi vermek veya kürsüde laf üretmek değil hizmet etmektir” dedi.

Giresun’a ve ilçelerine tarihi hizmetler yapılıyor

İcra makamında, yürütme makamında olan iktidar partisinin milletvekilleri olarak laf değil iş yaptıklarını belirten Tatlı, “Bazı çevreler veya muhalefet partisi temsilcileri soru önergesi vermeyi hizmet diye yutturmaya çalışıyorlar. Bu temsilcilerin çevresindekilerde “Bakın muhalefet parti vekilleri soru önergesi veriyor, kürsüye çıkıyor” diye göklere çıkarıyor bu ülkeye ve ilimize tarihi hizmet veren iktidarımızı ve milletvekillerini yok saymaya çalışıyorlar. Bu tamamen kandırmacadır. Yıllarca çeneyle iş yapanlar bu ülkeye çivi dahi çakmamışlardır.

Giresun İline Cumhuriyet tarihinin tamamından fazla hizmet verilmiştir

Giresun AK Parti Milletvekili olarak 10 yıllık süreçte hizmet etmiş Nurettin Canikli, Adem Tatlı, Mehmet Geldi, Ali Temür, Hasan Aydın, Hacı Hasan Sönmez laf değil Giresun İline tarihi hizmetler üretmişlerdir. Giresun İlini teşvik kapsamına aldırmış halkı tarafından davul zurnayla karşılanmıştır, Giresun’a Üniversiteyi, Tıp Fakültesini kazandırmış ilimizin ve ilçelerimizin her yanını şantiye haline getirmişlerdir. Hükümet konakları, adliye sarayları, spor kompleksleri, organize sanayiler, kazandırmışlar, köylerimize yollardan ağlar örmüşlerdir. Cumhuriyet tarihinin tamamının kat kat fazlası ödeneklerle ilimize büyük yatırımlar yapmışlardır.

Hükümet konağı, hastane, adliye sarayı, ilçe sahaları, okullar kürsüden ahkam kesmeyle yapılmıyor

AK Parti İktidarı döneminde merkezde, ilçelerde, belde ve köylerde tarihi hizmetler yapılıyor. Havaalanı, 2. Organize Sanayi Bölgesi kuruluyorsa bu soru önergeleriyle değil Giresun AK Parti Milletvekillerinin mücadelesiyle yapılıyor. Giresun İlinde doğum hastanemiz dev Aksu projelerimiz yapılıyorsa, bütün ilçelerimizde hükümet konakları, adliye sarayları, okullar, yollar, dere ıslahları, hastaneler, su şebekeleri, İlçe sahaları, salonlar, yurtlar yapılıyorsa bu Giresun AK Parti Milletvekillerimiz ve teşkilatlarımızın büyük mücadeleleri ile yapılmaktadır. İlimizde bir eksik olduğu zaman beni ve milletvekili arkadaşlarımızı suçlayanlar, neden bu hizmetler yapıldığında bizim ismimizi anmıyorlar?

“Havaalanı yapılacak”  denildiğinde Canikli ve AK Parti Milletvekilleri ile alay etmişlerdi

Grup Başkanvekilimiz Sayın Nurettin Canikli ve Giresun AK Parti Milletvekilleri havaalanı yapılacak dediklerinde “Yalan konuşuyorlar, seçim yatırımı yapıyorlar” diye bizlerle alay eden siyasiler ve çevreler haksız yere alay ettikleri için bizlerden özür dilediler mi? Sayın Canikli’nin havaalanı inşaat alanında resimleriyle alay edenler, Sayın Canikli’den özür dilediler mi? Bu tarihi hizmet için teşekkür ettiler mi? Sayın Canikli’nin tarihe geçecek bu çabasından övgüyle bahsettiler mi?

Şimdi o alana 24 saat çalışma ve milyonlarca lira ödeneklerle tarihe geçecek bir hizmet yapılıyorsa, bu başta Sayın Canikli olmak üzere Ordu ve Giresun AK Parti Milletvekillerinin büyük çabalarıyla ve bir çok lobiye rağmen yapılmaktadır. Bunlar kürsüden palavra kesmekle olmuyor. Bunlar kendi kendine ihtiyaç var diye olmuyor, teşkilatlarımızın ve milletvekilleri olarak bizim çabalarımızla oluyor. Biz sadece soru önergesi verdi diye göklere çıkarılanlara halkımızın itibar etmediğini sandıklarda gördük-görüyoruz. AK Parti İktidarı ve AK Parti Milletvekilleri olarak laf değil hizmet üretmeye, halkın hizmetkarı olmaya devam edeceğiz. Birileri kürsüden laf üretmeye ülkeyi karıştırmaya çalışanlarla kol kola devletin polisine küfretmeye devam etsinler. Biz kendimizi millete bıraktık. En büyük not verici milletin kendisidir.” dedi.

 

ADEM TATLI

Giresun AK Parti Milletvekili



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir