Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 5374 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   18 Şubat 2013 - 18:44

TATLI ve AYDIN'dan Belediyespor'a ziyaret

Büyüt
Küçült
TATLI ve AYDINdan Belediyespora
Milletvekili Adem TATLI, Belediye Başkanı Av. Kadir AYDIN ve Ak Parti İlçe Başkanı Hamit KARAOĞLANOĞLU, 16.02.2013 Cumartesi günü Bulancak Belediyespor tesislerini ziyaret ederek futbolcularla sohbet ettiler.

Futbolcularla bir toplantı düzenleyen Milletvekili TATLI ve Belediye Başkanı AYDIN,  ligde zirve mücadelesi veren ekibimize moral verdiler. Toplantıda konuşan Milletvekili TATLI, her zaman Bulancak Belediyespor’un yanında olduklarını belirterek futbolculara desteğini yineledi. Başkan AYDIN’da futbolculara güvendiklerini ve başarı beklediklerini belirttiler.

             Bir süre tesislerde incelemelerde bulunan Milletvekili Adem TATLI, Belediye Başkanı Av. Kadir AYDIN ve Ak Parti İlçe Başkanı Hamit KARAOĞLANOĞLU futbolcularla toplu resim çektirerek tesislerden ayrıldılar.  
 

Binbaşı ŞAHİN'den ziyaret

Özel Harekât Tabur Komutanı Kıdemli Binbaşı Saadettin ŞAHİN, bugün Belediye Başkanı Av. Kadir AYDIN'ı makamında ziyaret etti.

    Kıdemli Binbaşı ŞAHİN, Başkan AYDIN’a geçtiğimiz hafta pazartesi günü iş kazası geçirerek vefat eden personelimiz Erhan ÇİMEN  için başsağlığı ziyaretinde bulundu.    

Azerbaycan ile ortak proje

Azerbaycan Miras İçtimai Birliğinden gelen heyet, 16.02.2013 tarihinde Belediye Başkanı Av. Kadir AYDIN'ı makamında ziyaret ettiler.

Azerbaycan Miras İçtimai Birliği ile Belediyemiz ortaklığında gerçekleştirilecek olan proje için bir araya gelinen ziyaretten memnuniyet duyduğunu belirten Başkan AYDIN “ Bizler iki devlet bir milletiz. Gitmesek de görmesek de orda bir köy var, o köy bizim köyümüzdür. Azerbaycan’ın her yeri bizim köyümüz, kültürümüz ve ortak yerleşim yerimizdir, aynı şekilde Türkiye de sizler için geçerlidir. Proje kapsamında Azerbaycan’a Türk – İslam eserlerinden olan hat sanatını öğretmek amacıyla bir eğitmen göndereceğiz. Miras İçtimai Birliği de bize “ Etnografya Müzesi”nin kurulması için altyapı kuruluş çalışmalarını yürütmek üzere bir heyet göndereceklerdir “ dedi.

 Miras İçtimai Birliği Genel Başkanı Arkeolog Fariz HALİLLİ’de, bu sıcak karşılamadan duydukları memnuniyeti belirterek, “ Bizler bu topraklarda bulunmaktan büyük sevinç duyduk. Ortak mirasımızın incelenmesi anlamında ülkenizdeki çalışmaları yerinde gördük. Bizler her zaman yapacağınız çalışmalarda maddi ve manevi destek olacağız ve ülkemizde sizleri ağırlamaktan büyük onur duyarız “ dedi.                   Başkan AYDIN’a ziyarette, Azerbaycan Miras İçtimai Birliği Genel Başkanı Arkeolog Fariz HALİLLİ, Başkan Yardımcısı Arzu SULTAN, Kültür Miras Bölüm Başkanı Albina RIZAYEV, Edebiyat Müzesi Müdürü Tebessüm MUHTORUVA ve Ses Sanatkârlarının bulunduğu toplantıda, Belediye Başkan Yardımcısı Niyazi KARAİBRAHİM ve İl Genel Meclis Üyesi Recep HIDIR hazır bulundular.    





Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir