Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 4397 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   21 Temmuz 2013 - 02:10

TBMM Başkanı Cemil ÇİÇEK' e Türkiye Sevdası

Büyüt
Küçült
TBMM Başkanı Cemil ÇİÇEK e Türkiye
Ankara'daki Yozgatlılar İftarı için gelen konuklara Hikmet Okuyar Şiiri Yozgat Sevdası armağan eden Amasyaşat Başkanı Müzeyyen Keskin TBMM Başkanı Cemil Çiçek' de proje çalışması olarak hazırladığı Amasya Sevdası armağan etti..

TBMM BAŞKANI CEMİL ÇİÇEK'E AMASYA SEVDASI ARMAĞAN EDİLDİ..

Ankara'daki Yozgatlılar İftarı için gelen konuklara Hikmet Okuyar Şiiri Yozgat Sevdası armağan eden Amasyaşat Başkanı Müzeyyen Keskin TBMM Başkanı Cemil Çiçek' de proje çalışması olarak hazırladığı Amasya Sevdası armağan etti..



2013 Amasya Uluslararası Atatürk ve Kültür Sanat Festivali ile 21 - 22 Haziran Amasya Genelgesi etkinlikleri için Amasya Belediyesi davetine, Amasya Sevdası ile katılan ve bir dizi program gerçekleştiren Amasyaşat Başkanı Ünlü Amasyalı Şair Şiir Yorumcusu Amasya Sevdası Şiir Etkinlikleri Organizatörü Müzeyyen Keskin, Festival sonrası Ankara'ya dönüşünde TBMM başkanı Sayın Cemil Çiçek'i ziyaret ederek Amasya Sevdası armağan etmek istedi.. Başkanlık seçimleri dolaysıyla Çiçek ile geciken buluşma; bir süper sürpriz ile Sunuculuğunu Yozgatlı Şair Şiir Yorumcusu Rıfat Çakır'ın yaptığı 17 . 07 . 2013 GÜNÜ ANKARA' da tertiplenen YOZGATLILAR İFTAR YEMEĞİ' nde gerçekleşti..
İftar programına Yozgat Sevdası ile davetli olarak katılan Amasyaşat Başkanı Ünlü Amasyalı Şair Müzeyyen Keskin iftarda karşılaştığı TBMM Başkanı Cemil ÇİÇEK Bey'e yeniden TBMM Başkanlığına seçilmesinden duyduğu memnuniyeti belirterek tebriklerini iletti. Sanata ve sanatçılara verdiği önem için teşekkürlerini bildirdi ve Proje çalışması olarak hazırladığı AMASYA SEVDASI isimli eserini armağan etti.

Amasyaşat Başkanı Şair Şiir Yorumcusu Amasya Sevdası Şiir Etkinlikleri Organizatörü Müzeyyen KESKİN tarafından YOZGAT SEVDASI Hayranları adına armağan edilen tanıtım turizm kültür sanat eseri AMASYA SEVDASI ile özel ilgilenen TBMM Başkanı Cemil ÇİÇEK; Müzeyyen Keskin'e proje çalışmaları için başarılar diledi..
 
Haber :
Hikmet OKUYAR
ŞÜSİYAD Başkanı



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir