Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 8774 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   27 Haziran 2012 - 18:48

Tefecilere Bir Darbe Daha Vuruldu

Büyüt
Küçült
Tefecilere Bir Darbe Daha
Her türlü suç ve suçluyla mücadeleyi amaç edinen Giresun Emniyet Müdürlüğü; öncelikli hedefleri arasında bulunan Tefecilik Suçu ile mücadelede başarılı sonuçlar alıyor.

Her türlü suç ve suçluyla mücadeleyi amaç edinen Giresun Emniyet Müdürlüğü; öncelikli hedefleri arasında bulunan Tefecilik Suçu ile mücadelede başarılı sonuçlar alıyor.   Bu kapsamda suçla mücadeleyi hedef edinen; Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Görele İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlileri ortaklaşa yürüttükleri çalışma sonucu tefecilere bir darbe daha vurdu.   Emniyet birimlerince gelen ihbarların değerlendirilmesi neticesinde; Görele İlçesinde yürütülen Tefecilik, Çek Senet Tahsilatçılığı gibi soruşturmalara konu olan E.C.(1968) isimli şahsın; Görele ilçesinde ve çevre ilçelerde ikamet eden bazı şahıslara faizle para verdiği, faizle para verdiği şahıslara yüklü miktarda senet imzalattığı ve mağdur ettiği, bu şahısların E.C. isimli şahıstan korktuklarından dolayı şikayetçi olmadıkları duyumları üzerine, alınan arama kararına istinaden E.C. isimli şahsın adreslerinde yapılan çalışmalar neticesinde; değişik kişilere ait değişik meblağlarda toplam 448,000 TL ve 10.000 ABD doları tutarında 2 adet çek ve 1 adeti meblağız olan 35 adet senet elde edildi.   Konu ile ilgili E.C. (1968) ve U.D. (1974) isimli şahıslar hakkında Tefecilik Suçundan gerekli yasal işlem başlatılırken, soruşturma çok yönlü olarak devam etmektedir.


UYUŞTURUCU MADDE KULLANMAK VE  BULUNDURMAK


Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, Narkotik Suçlar Büro Amirliği görevlilerince Uyuşturucu  Madde Kullanan şahıslara yönelik olarak yapılan çalışmalarda;  26.06.2012 günü akşam saatlerinde Espiye İlçesinden Giresun merkez istikametine gelen 55 V …. Plakalı araçta bulunan şahıslar üzerinde uyuşturucu madde bulunduğu yönünde bilgiler elde edilmiştir.

            İhbarı değerlendiren görevlilerimiz alınan arama kararına istinaden Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü önünde bahse konu aracı durdurarak yaptıkları kontrollerde araç içersindeki A.Ö.(1988) ve M.A.(1991)   isimli şahıslardan  8 adet EXTACY Uyuşturucu Sentetik hap ele geçirmişlerdir.

            Konu ile ilgili A.Ö. ve M.A. isimli şahıslar hakkında Uyuşturucu Madde Kullanmak ve Bulundurmak suçundan yasal işlem başlatılmıştır.                                                


GİRESUN EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ






Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir