Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 6360 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   08 Temmuz 2013 - 19:35

TEGDER Ramazan Öncesi İhtiyaç Sahibi Aileleri Unutmadı.

Büyüt
Küçült
TEGDER Ramazan Öncesi İhtiyaç Sahibi Aileleri
Giresun Teknik Eğitim Araştırma ve Geliştirme Derneği (TEGDER) Ramazan öncesi ihtiyaç sahibi aileleri unutmadı.

Giresun Teknik Eğitim Araştırma ve Geliştirme Derneği (TEGDER) ve Kimse Yok mu Derneği’nin organizasyonuyla yaklaşık 300 aileye gıda yardımı yapılacak. İlk etapta İlimiz merkez Yeni Mahallede Kimse Yok mu Derneği tarafından tespit edilen 30 kadar aileye gıda paketleri teslim edildi. Paketlerin içinde 15 kalem temel gıda maddesi bulunuyor.

TEGDER başkanı Kemal Kılıç yaptığı açıklamada TEGDER’in sosyal sorumluluk projelerinde aktif olarak yer aldığını belirterek Kimse Yok mu Derneği ile beraber yapılan bu organizasyonla da 300 kadar aileye ulaşmayı hedeflediklerini belirtti.

Kılıç açıklamasını şöyle sürdürdü “Ramazan bir anlamda paylaşma ve yardım ayı. Fakat bu devirde kimin ihtiyaç sahibi olduğunu tespit etmek bazen zor oluyor. Kimse Yok mu Derneği profesyonel şekilde ihtiyaç sahibi aileleri tespit ediyor. Giresun’da yaklaşık 450 aile var bu şekilde ve bu liste sürekli güncelleniyor. Böylece gerçek ihtiyaç sahibi ailelere ulaşılıyor. Tespit edilen bu ailelere yardımlar genellikle Ramazan ayında ve Kurban Bayramı’nda ulaştırılıyor.”

 Kimse Yok mu Derneği’ne 5 TL bağışta bulunmak için “iftar” yazarak 5777 ‘ye mesaj göndermek yeterli oluyor.




Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir