Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 4561 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   20 Haziran 2013 - 11:18

TEGDER'den Kars ve Artvin' e Gezi

Büyüt
Küçült
TEGDERden Kars ve Artvin e
Giresun Teknik Eğitim Araştırma ve Geliştirme Derneği (TEGDER) gönül köprüleri kurmaya devam ediyor.

TEGDER’DEN KARS VE ARTVİN’E GEZİ

Giresun Teknik Eğitim Araştırma ve Geliştirme Derneği (TEGDER) gönül köprüleri kurmaya devam ediyor. 2012 yılında kurularak faaliyetlerine başlayan TEGDER, “kardeş il” ve “kardeş dernek” kapsamında Kars’ a gezi düzenledi. 9 kişinin katıldığı gezi kapsamında Kars ilindeki KARİMDER Derneği ziyaret edildi, Karslı teknik elemanlarla tanışma programları düzenlendi.

Denek başkanı Kemal Kılıç yaptığı  açıklamada gezi kapsamında Giresunlu ve Karslı teknik elemanların tanışmasını ve bilgi paylaşımını amaçladıklarını belirtti. Güçlü bir sivil toplumun gelişmişlik göstergesi olduğunu belirten Kılıç “güçlü sivil toplum ancak karşılıklı bilgi ve tecrübe paylaşımı ile olabilir, bu tür gezilerle bunu amaçlıyoruz” dedi.

Kars’ta Anadolu insanının misafirperverliğine yakından şahit olduklarını belirten Kılıç “önümüzdeki günlerde bizde TEGDER olarak Karslı misafirlerimizi ağırlayacağız. “Kardeş il” ,”kardeş dernek” projesi Derneğimizin en önemli projelerinden biri. Bu tür faaliyetler ülkemizin birlik ve beraberliğine de çok ciddi katkılar sağlamaktadır” dedi.

Program kapsamında Dernek üyelerince temin edilen çok sayıda çocuk ve yetişkin kıyafeti ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırıldı.

Programın ikinci günü Artvin’ e geçilerek 270 metre gövde yüksekliği ile Türkiye’nin en yüksek, Dünya’nın ise 6. yüksek barajı olan Deriner Barajı’na teknik gezi düzenlendi.




Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir