Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 5632 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   06 Eylül 2012 - 18:41

Tek İstedikleri Bir Çuval Un

Büyüt
Küçült
Tek İstedikleri Bir Çuval
Yaklaşık yedi yıldır Giresun'un ilçe ve köylerdeki yoksullukla mücadele eden Deniz Yıldızı Derneği bu kez yirmi beş yıldır tahta barakada yaşayan bir ailenin daha umudu olacak.

TEK İSTEDİKLERİ BİR ÇUVAL UN

 

     Yaklaşık yedi yıldır Giresun’un ilçe ve köylerdeki yoksullukla mücadele eden Deniz Yıldızı Derneği bu kez yirmi beş yıldır tahta barakada yaşayan bir ailenin daha umudu olacak.


      Deniz Yıldızı Derneği, Dereli İlçesinin Akkaya Köyünde yirmi beş yıldır tahta barakada çok zor şartlarda yaşamaya çalışan Baytullah Baytemur ve ailesine; önce ramazan ayında iftar ziyareti düzenledi. Yaklaşık yirmi metrekarelik bir alan tahtalarla çevrilerek iki çocuk dört kişilik ailenin kalabileceği yer haline getirilmiş. Sağlık sorunları da olan anne ve baba çocuklarının eğitimi ve beslenme ihtiyaçlarını komşularının yardımlarıyla karşılayarak;  Öncelikli ihtiyaçlarının bir çuval un olduğunu ifade eden aile açlıkla mücadele ederek, komşu ve köylülerinin yardımlarıyla bugünlere gelebilmiş.

     Dört kişilik aile üzerinde yokluğun ve yoksulluğun vermiş olduğu duruma üzülerek aileyi iki kez köyündeki evinde ziyaret eden başkan Emine Acar, bugünden itibaren aileyle ilgili çalışmalarımızı başlatıyoruz. Öncelikli olarak 40-50 metrekare bir ev yaparak barınma ihtiyaçlarını karşılayacağız. Bunun için yardımsever insanlarımızın demir, çimento, tuğla, kum, çakıl, iç, dış kapı, pencereler konusunda yardımlarını bekliyoruz. Yirmi beş yıldır tahta barakada çok zor şartlarda yaşamaya çalışan ailemize katkıda bulunmak için derneğimizin (0454) 214 22 35 nolu telefonundan bize ulaşabilirler veya T.C Ziraat Bankası Giresun Şubesi 288288 – 5007 nolu hesabına yardımlarını yapabilirler, emeği geçen katkıda bulunan herkese çok teşekkür ediyorum dedi. 06.09.2012

      




Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir