Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 8410 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   24 Şubat 2012 - 19:22

Tek İstedikleri Sıcak Bir Odada Kalmak

Büyüt
Küçült
Tek İstedikleri Sıcak Bir Odada
Üçü zihinsel engelli yedi çocuk anne baba ile birlikte dokuz kişilik ailenin tek isteği pencerelerinden soğuk vurmayan, döşemeleri düzgün sıcak bir oda.

TEK İSTEKLERİ SICAK BİR ODADA KALMAK 

   Üçü zihinsel engelli yedi çocuk anne baba ile birlikte dokuz kişilik ailenin tek isteği pencerelerinden soğuk vurmayan, döşemeleri düzgün sıcak bir oda.

   Deniz Yıldızı Derneğinin bu seferki ziyareti; Çaldağ  Beldesi Melikli Köyünden üçü zihinsel yedi çocuğuyla birlikte yaşam mücadelesi veren Haşim Memiş oldu. Aileye yıllar önce muhtar ve yardımseverler köyde atmış dört metre kare bir ev yapmışlar. Aile, komşularının ve köylülerinin yardımlarıyla zorluklar içinde aile bugünlere geldi. Bugün en küçüğü altı, en büyüğü yirmi sekiz yaşında yedi çocuk anne baba ile birlikte dokuz kişilik aile; pencereleri naylon ile kaplı, yer döşemeleri olmayan, sağlık açısından elverişli olmayan bir ortamda yaşıyorlar. Çocuklar günün üç öğününde genel olarak çay kahvaltısı yapıyorlar. Aile bu zor şartlardan kurtulabilmek için yardımseverlerden kendilerine uzanacak bir yardım eli bekliyorlar.

     Muhtar ile birlikte aileyi ziyaret eden başkan Emine Acar üçü zihinsel yedi çocuğuyla birlikte ailenin yaşadığı koşullara çok üzüldü. Başkan Acar, ailenin şu an yaşamaya çalıştığı evi uzman tarafından incelettirdi. Mevcut evin onarılmasının üzerine yeni kat atılmasından daha doğru olacağı kararına varıldı. Biz de dernek olarak atmış dört metre kare olan evin üzerine yeni bir kat atarak yedi çocuk anne baba dokuz kişilik ailenin bundan sonraki yaşantılarına katkıda bulunmak istiyoruz. Eğer yardımseverlerimiz demir, çimento, kum, çakıl, plaspen pencereler, kereste, çinko gibi inşaat malzemeleri konusunda yardımcı olurlarsa bizler de en kısa süre içinde ailemizi pencerelerinden soğuk vurmayan, yer döşemeleri olan sıcak bir odaya kavuştururuz dedi. 23.02.2012

      İletişim:0 454 214 22 35 – Mail: denizyildizidernegi_28@hotmail.com

 




Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir