Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 4740 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   17 Nisan 2013 - 19:04

Teleferik Giresun' a Hayırlı Olsun

Büyüt
Küçült
Teleferik Giresun a Hayırlı
Teleferik Projesinin bugün onaylandığı müjdesini veren Vali Dursun Ali Şahin, Giresun'a hayırlı olmasını diledi.

TELEFERİK GİRESUN’A HAYIRLI OLSUN

Teleferik Projesinin bugün onaylandığı müjdesini veren Vali Dursun Ali Şahin,  Giresun’a hayırlı olmasını diledi.

Yaklaşık 1 yıldır  proje çalışmaları sürdürülen Giresun Kalesine Teleferik projesinin onayı bugün Trabzon Kültür ve Tabiat Kurulundan çıktı. Toplantıya katılan Vali Şahin, projenin onaylanması için büyük çaba göstererek onaylanmasını sağladı.

Gemilerçekeği ile Kale arasına yapılacak olan 1300m uzunluğundaki teleferiğin ilimiz turizmini canlandırarak büyük katkı sağlaması bekleniyor.

Konuyla ilgili görüşlerini açıklayan Vali Dursun Ali Şahin, “Giresun’da göreve başladığımda ilimiz için önemli olan teleferik projesini gündeme getirmiştim. Yoğun uğraşlar sonucu proje konusunda son noktayı koyarak projeyi onaylattırdık. Çok mutluyum. Teleferiğin yapımına en kısa sürede başlanılacak olup yıl sonunda bitirilmesini hedefliyoruz. 2014 yılı  Giresun için büyük projelerin hayata geçirilerek bitirildiği bir yıl olacak. Önümüzdeki yıl havaalanının da hizmete girmesiyle teleferik ve diğer bazı önemli projelerimizin tamamlanması  Giresun’da turizm patlamasına yol açacak. Giresun’umuza ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum.”dedi.




Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir