Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 5979 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   20 Eylül 2012 - 18:52

TGF' de Seçim Heyecanı

Büyüt
Küçült
TGF de Seçim
Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Kurulu hafta sonu Ankara'da yapılıyor. İddialı aday Nuri Kolaylı, Giresunlu delegelerden destek istedi.

TGF’DE SEÇİM HEYECANI!

Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Kurulu hafta sonu Ankara'da yapılıyor. İddialı aday Nuri Kolaylı, Giresunlu delegelerden destek istedi. 

Türkiye Gazeteciler Federasyonu Olağan Genel Kurul Toplantısı, 23 Eylül Pazar günü, Ankara Gür Kent Hotel'de gerçekleştirilecek. Toplantıda, federasyona bağlı dernekleri temsil eden delegeler, yeni yönetim kurulu üyelerini seçmek için oy kullanacaklar. Genel kurulda ayrıca tüzük değişikliğine ilişkin madde de oylanacak.

Ankara’da Giresun Gazeteciler Derneği’ni, geçtiğimiz günlerde yapılan olağanüstü genel kurulda üyeler tarafından seçilen Başkan Bekir Bayram, yönetim kurulu üyeleri Namık Baltaoğlu, İsmet Küçükbayrak ve dernek üyesi Ufuk Kekül temsil edecek.

Federasyon seçimlerinde mevcut genel başkan Atilla Sertel ile Bursa Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Nuri Kolaylı aday olarak yarışacaklar.

Geçtiğimiz günlerde Giresun’a gelen Kolaylı, Giresun Gazeteciler Derneği Başkanı Bekir Bayram ve delegelerden destek istedi. Çok sayıda delegenin desteğini aldığını söyleyen Nuri Kolaylı, gazetecilik mesleğinin daha saygın bir konuma ulaşması için çaba harcayacağını, yerel basının sorunlarının çözümü için ciddi ve önemli projeleri olduğunu söyledi.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir