Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 6579 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   20 Mayıs 2013 - 10:58

TİRDEF' ten Kamuoyuna Duyuru

Büyüt
Küçült
TİRDEF ten Kamuoyuna
Son günlerde bazı internet sitelerinde TİRDEF’le ilgili haksız ve dayanaksız bir yazı yer almıştır.

TİRDEF’TEN KAMUOYUNA DUYURU

 

Son günlerde bazı internet sitelerinde TİRDEF’le ilgili haksız ve dayanaksız bir yazı yer almıştır.

“Topal Osman ve Kürt Açılımı” başlıklı bu yazıyı TİRDEF’in bir eski başkanının kaleme alması bizi derinden üzmüş, kurumsal olarak bu yazıyı yanıtlayarak, doğruları açıklamak zorunluluğumuz doğmuştur.

-Öncelikle TİRDEF ilk başkanının, federasyonla ilgili konuları  basın önünde tartışması, federasyonda başkanlık görevi yapmış bir kişiye yakışmayacağı gibi etik bir davranış da değildir.

-Yazıda TİRDEF’in bir önceki başkanı Tirebolu’nun yetiştirdiği  önemli değerlerden biri olan Prof. Dr. Halit Keskin’i siyasi bir eksene kaydırma amacı görülmüştür. Oysa TİRDEF’in çalışmalarında politika hiçbir zaman olmamıştır.

-Ayrıca, Sayın Keskin’e yönetilen, “ TİRDEF’i kullanmak” suçlaması haksızlığın ötesinde insafsızlıktır. Bırakın kullanmayı, TİRDEF Yönetim Kurulu, 4. Tirebolu Kültür ve Sanat Günleri’nde paneli yönetmesi için Prof. Dr. Halit Keskin’e ricada bulunmuştur.

-Bu eski başkan, halen görevde bulunan Başkanımız Haldun Domaç’ın  şahsında yönetime hassasiyetini bildiren bir yazı gönderdiğini belirtmiş, panelin içeriğini kendince uygun bulmamıştır. Oysa buna karar verecek olan,  genel kuruldan yetki alan yönetim kuruludur.

-Bunların ötesinde iki konuyu daha hatırlatmakta yarar vardır; TİRDEF’in etki alanı Tirebolu’yu aşmış, TİRDEF Giresun’un en önemli sivil toplum kuruluşlarından biri olarak İstanbul’da etkinliğini ortaya koymuştur. Eski başkan ise lokal anlayıştan kurtulamamış olacak ki TİRDEF’in etki alanını doğru hesaplayamamıştır.

-Evet, etki alanımız geniştir ama “bilmeden veya maksatlı olarak ABD- İsrail politikalarına hizmet” ettiğimiz iddiası da tek kelimeyle komiktir.

 

Özetle, TİRDEF’e ivme kazandıran iki başkanımız Prof.Dr. Halit Keskin ve Haldun Domaç ile yönetim kurulumuz hakkında ne amaçla yazıldığını anlayamadığımız bu yazıyı kaleme alan ilk başkanımızı kınıyor, bundan sonra başkanlık yaptığı TİRDEF’in kurumsal adına yakışır şekilde davranacağını umut ediyoruz.

Bu kendisine kurumsal olarak yazdığımız ilk ve son uyarıdır. Bundan sonra yazacakları, yönetimimiz tarafından dikkate alınmayacaktır.

Kamuoyuna Duyurulur

 

TİRDEF YÖNETİM KURULU 

TİRDEF (TİREBOLU DERNEKLER FEDERASYONU)

Telsiz Mahallesi Balıklı Yolu, Balıklı  caddesi N. 1 Zeytinburnu

(212) 6797728  / tirebolutirdef@gmail.com



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir