Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 8763 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   04 Haziran 2021 - 14:15

TİRDEF Yönetimi Ankara’da TBMM ve Haymana’da bir dizi ziyarette bulundu.

Büyüt
Küçült
TİRDEF Yönetimi Ankara’da TBMM ve Haymana’da bir dizi ziyarette
TİRDEF; Genel Başkan Necdet Demirel, Tirdef Başkan Velili Necati Yılmaz, Genel Muhasip İbrahim Aydın, Yönetim Kurulu üyeleri Şükriye Olgun, İsmail Yılmaz ve Mehmet Okurlu'dan oluşan bir heyet ile Ankara’da TBMM ve Haymana’da bir dizi ziyarette bulundu.

Sakarya Meydan Muharebesi Tarihi Milli Park Müdürü Sayın Ömer Aygül ile yapılan görüşmede; Sayın Aygül Sakarya Meydan Muharebesinde şehit düşen 42. Gönüllü Alay Komutanı Binbaşı Hüseyin Avni Alparslan Adına Haymana'da yapılacak olan Şehitliğin Haziran sonuna bitirileceğini ifade etti.
Şehit Binbaşı Hüseyin Avni Alparslan nın Şahadetinin yüzüncü yılı anma merasimine ev sahipliği yapacak olan  Haymana  Belediye Başkanı Sayın Özdemir Turgut  ile 23 Ağustos 2021 de pandemi kuralları çerçevesinde yapılacak olan Açılış ve anma merasimi, Program içeriği ve  katılım noktasında görüş alış verişinde bulunuldu.


Ardından TİRDEF Heyeti TBMM’ne giderek Giresunlu Millet vekilleri Sayın Cemal Öztürk, Sayın Sabri Öztürk, Sayın Hasan Turan'ı ziyaret etti.


Meclis dışında olan Milletvekillerimiz  Sayın Emine Gülizar Emecen, Sayın Necati Tığlı ve  Sayın Kadir Aydın ile Telefon görüşmesi gerçekleştirildi. Milletvekillerimiz ile yapılan görüşmeler sonucunda, Vekillerimiz TİRDEF faaliyetleri ve Tirebolu ile ilgili konularda hertürlü desteği vereceklerini ifade ettiler.

Ankara ziyaretinde Tirdef Heyetini Haymana’da misafir eden Haymana  Belediye Başkanı Sayın Özdemir  Turgut Bey ve ekibine  gösterdikleri misafir perverlikten dolayı teşekkür ederiz.
Tirdef heyetini TBMM’de Kabul eden Milletvekillerimize teşekkür ederiz.
TİRDEF Heyetini makamında Kabul ederek şehitlik çalışmaları ve diğer ilgili konularda bilgilendiren, Sakarya Meydan Muharebesi Tarihi Milli Park Müdürü Sayın Ömer Aygül Beye  Çok teşekkür ederiz.


TİRDEF daha öncede ifade edildiği üzere pandemi dönemini boş geçirmeden bu projenin hayata geçirilmesi konusunda çok çaba harcamış; haklı gururumuz olan Milli şehidimiz Binbaşı Hüseyin Avni Alparslan adına açılacak olan ve ebediyete kadar yaşayacak olan anıtın haklı gururunu yaşamaktadır.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir