Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 4641 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   10 Ocak 2022 - 09:00

Tirebolu Dernekler Federasyonu İstişare Toplantısı Yapıldı

Büyüt
Küçült
Tirebolu Dernekler Federasyonu İstişare Toplantısı

 

Tirebolu Dernekler Federasyonu İstişare Toplantısı Yapıldı

Kısa adı TİRDEF olan Tirebolu Dernekler Federasyonu istişare toplantısı Beykozlu Giresunlular Derneği merkezinde yapıldı. 9 Ocak Pazar günü, sabah saatlerinde yapılan toplantıya TİRDEF yöneticileri ile üye dernek başkan ve yetkilileri katıldı.

23 Ocak Pazar günü Üsküdar’da bulunan Altunizade Kültür ve Sanat Merkezi’nde yapılacak olağan genel kurul için aday olan İbrahim Aydın, Necati Yılmaz ve Necdet Demirel’in de katılarak adaylık gerekçelerini açıkladıkları toplantıda, dernek başkanları da kendi görüşlerini aktarma fırsatı buldular. Konuşmacılar aday sayısının fazla olduğunu bunun mümkünse teke olmazsa da ikiye indirilmesi yönünde kanaat belirtirlerken adaylar şimdilik adaylıklarını açıkladıklarını ve sonuna kadar devam edeceklerini belirttiler.

Toplantıya Kuzgun Köyü Derneği adına katılan TİRDEF Kurucularından İbrahim Balcıoğlu da mümkün olursa seçime adaylar katılsa bile kurul üyelikleri için birlikte tek liste yapılması gerektiğini belirterek “Seçim sonunda kırgınlıkları ve dağılmayı önleyecek bir sistem olduğuna inanıyorum” dedi.

Bilindiği gibi TİRDEF Muhasibi İbrahim Aydın ve TİRDEF Başkan Vekili Necati Yılmaz adaylıklarını önceden açıklamış ve son günlerde ise TİRDEF Başkanı Necdet Demirel de “gördüğüm lüzum üzerine bu dönem tekrar aday oluyorum” demişti.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir