Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 7735 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   29 Mart 2012 - 18:48

Tireboluspor Play-Off'lara Veda Etti

Büyüt
Küçült
Tireboluspor Play-Offlara Veda
Aroma Bayanlar 2.Ligi temsilcimiz Tireboluspor, Play-Off'ta havlu attı.

Tireboluspor Play-Offlara Veda Etti

 

Aroma Bayanlar 2.Ligi temsilcimiz Tireboluspor, Play-Off’ta havlu attı.

 

Aroma Bayanlar 2. Ligi yarı final grup maçlarının son gününde Salihli Belediye’ye 3-1 yenilerek Play Off’lara veda eden Tireboluspor, 1.Lig’e çıkma umutlarını önümüzdeki yıla bıraktı.

 

Bursa Atatürk Spor Salonunda oynanan karşılaşmalarda güçlü rakipler ile karşılaşan Tirebolusporlu oyuncular, gruplarda elenmenin büyük üzüntüsünü yaşadılar.

 

Öte yandan Tireboluspor’un grubundan İstanbul ekibi Sarıyer Belediyesi namağlup grup birincisi olarak finale adını yazdırırken, grupta ikinci sırada yer alan Karayolları da finale çıkmayı başardı. Diğer grubun birincisi Karşıyaka ve grubun ikincisi Bursa Büyükşehir Belediye ile dörtlü finale kaldı.

 

Tireboluspor Play-Off maçları şöyle sonuçlandı.

 

Karayolları - Tireboluspor: 3-1, Tireboluspor-Sarıyer Belediye: 0-3,  Salihli Belediye-Tireboluspor  3-0

 

Bu Bütçe İle Buraya Kadar

 

Play Off sonunda gazetemize açıklamalarda bulunan Tireboluspor Başkanı Yusuf Hacıibrahimoğlu, “Bulunduğumuz ligde başarıyı elde edip Play-Off’lara kalmıştık. Ancak burada çok sağlam bütçeleri olan, 1 Lig’i kendilerine hedef belleyen takımlar ile karşılaştık. Bunlara karşı bizim bütçemiz de ortadadır. Şunu çekinmeden size söyleyebilirim ki Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu olmasaydı biz Bursa’ya Play-Off maçlarına bile belki gelemeyecektik. Onun için tüm Tirebolu halkı adına Kerim başkana sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum” dedi.

 

Play-Off yolculuğu öncesi bazı yetkililerden destek sözü aldıklarını, hatta verilen randevuya gelmeyerek bu sözlerin sadece havada kaldığını söyleyen Hacıibrahimoğlu, “Tirebolu halkı Tireboluspor’u ve Voleybol’u çok sevdi. Nitekim bunlara karşı ilçemizin yerel idarecileri bu sese çok kulak asmadı. Diğer rakiplerimiz kendi ilçelerinde bir turizm elçisi olarak görülürken, bizler sadece bir spor kulübü değeri gördük” diye konuştu.

 

Tireboluspor Son Sezonunu mu Oynadı?

 

Play-Off boyunca bolca sohbet etme şansı bulduğumuz Tireboluspor yöneticilerinin görüşlerine bakılırsa, Tireboluspor önümüzdeki yıl kapılarına kilit vuracağa benziyor.

 

Ekonomik anlamda sürekli bir sıkıntıların olduğu gündemden düşmezken, Tirebolulu Yerel yöneticiler, İş Adamları ve STK temsilcileri Tireboluspor için bir şey yapmazlar ise önümüzdeki yıl Tirebolu halkının Sosyal bir faaliyet alanı ellerinden uçup gitmiş olacak.

 

Konaklamaya ve Sağlığa Bursa’dan Destek

 

Büyük zorluklar sonucu Play-Off mücadelesi veren Tireboluspor’un Bursa’daki konaklama sponsorunun Giresunspor’un Bursa’da Play-Off oynadığı sene büyük katkısı bulunan Giresunlu iş adamı Hacı Özer olduğu öğrenildi. 5 günlük Play-Off süresince takımın Otel ve konaklama masraflarını karşılayacağını açıklayan Özer, “Giresunspor da bizim takımımız, Tireboluspor da. Memleketimiz için üzerimize düşen ne ise her zaman yapmaya hazırız” dedi.

 

Ayrıca yine Tirebolusporun Bursa’da bulunduğu süre zarfından Sağlık sponsorunun Bursa Giresunlular Derneği başkan yardımcısı Medikal firma sahibi Mustafa Camcı olduğu öğrenildi.

 

Yine Bursa’da bulunan Tirebolulu iş adamları Halil Demirtaş, Yücel Can, Mustafa Ateş, Murat Kuş, Bülent Akça, İsmail Akdoğan, Bursa Giresunlular Derneği yönetim kurulu başkanı Üzeyir Aktaş ve Gemlik Çotanakspor kulübü yöneticileri Cemil Karataş, Durmuş Uslu takımlarına tam destek verirken, bu davranışları sürekli eleştiren ve iş yaparken ortada gözükmeyen insanlara bir ders niteliğinde oldu.

 

İlk Destek Gecesi Bursa Tirebolu ve Güceliler Derneğinden

 

Öte yandan İsmail Akdoğan başkanlığındaki Bursa Tirebolu ve Güceliler Derneği, Tireboluspor’a 31 Mart Cumartesi günü bir destek gecesi yapma kararı aldılar.

 

Bu destek gecesi diğer STK’lara örnek niteliğinde olurken, bu takım ancak herkesin elini taşın altına sokması sonucu bir yerlere gelebileceği bir kez daha gözler önüne sergilendi.

 

Erdal Avcı / Giresun Havadis

 

 




Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir