Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 5299 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   02 Ekim 2012 - 18:36

Toplumsal Cinsiyet Eşitliği

Büyüt
Küçült
Toplumsal Cinsiyet
Deniz Yıldızı Derneğinin Güçlü Kadınlar Yeni Bir Giresun Kuruyor adlı Avrupa Birliği hibe projesi kapsamında 2. konferansı yapıldı.

TOPLUMSAL CİNSİYET EŞİTLİĞİ

 

   Deniz Yıldızı Derneğinin Güçlü Kadınlar Yeni Bir Giresun Kuruyor adlı Avrupa Birliği hibe projesi kapsamında 2. konferansı yapıldı.

    Giresun’un kadınlarının güçlendirilmesine yönelik olarak yürütülen program; elli kadının uzman eğitimi, kariyer günleriyle devam ediyor.  Konferanslardan ikincisi Türkiye Eğitim Gönülleri Vakfı eski genel müdürü Nurdan Şahin’in katılımıyla yapıldı ve Şahin “Toplumsal Cinsiyet Eşitliği” konulu sunumunu yaptı. Bürokrat eşleri, siyasi temsilciler, sivil toplum temsilcileri ve geniş bir kadın topluğunun katıldığı konferans; Dernek başkan yardımcısı Ferhat Deniz açış konuşmasıyla başladı. Denetleme kurul başkanı Av. Ünzile Yüksel’in konuşmasıyla devam etti. TEGV eski genel müdürlerinden Nurdan Şahin’in konuşmasının ardından başkan Emine Acar plaket takdiminde bulundu. Nurdan Şahin konuşmasında; kadınların ülkemizdeki ve diğer ülkelerdeki sosyal siyasi ve kadın ile erkeğin bakış açıları arasında somut verilerden bilgiler sundu. Konuşma esnalarında ara ara alkışlarla sözü kesilen Şahin Giresun’un güçlü kadınlarının oluşmasındaki memnuniyetini belirterek; Kadın ve kadın hakları konusunda erkeklerin ve toplumun sevgi ve saygıya dayalı bir yaklaşımın olması, kadınların da aile içi ve toplumda sorumluluklarının farkında olması gerektiğini söyledi.

      Başkan Emine Acar, Giresun’un kadınlarının güçlendirilmesine yönelik olarak hazırlanan konferansa kadınların katılımın yüksek ve duyarlı olmalarından duyduğu memnuniyeti belirterek; dernek olarak Güçlü Kadınlar Yeni Bir Giresun Kuruyor adlı Avrupa Birliği hibe projesi kapsamında ülkemizin yetiştirdiği akademisyen ve uzmanlardan oluşan toplam beş adet konferans planladık. Bunlardan ikincisini Nurdan Şahin hocamızın katılımlarıyla gerçekleştirdik. Derneğimizin yaptığı bu çalışmada hocamıza, Eğitim Gönüllüleri Vakfı Giresun Şubesine, Muharrem Bilgi abimize ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum dedi. 02.10.2012

 




Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir