Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 9965 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   12 Ekim 2012 - 00:46

Turhan Alçelik'te AKP'ye Katıldı

Büyüt
Küçült
Turhan Alçelikte AKPye
20 ve 21. dönem Giresun Milletvekili yapan Turhan Alçelik'te AKP saflarına kapıldı.

0 ve 21. dönem Giresun Milletvekili yapan Turhan Alçelik’te AKP saflarına kapıldı.

 

Halen İstanbul'da bulunan ve iş hayatına burada devam eden Alçelik, HAS Parti'de siyaset yapmakta idi.

 

Yrd.Doç.Dr.Turhan ALÇELİK Kimdir?

 

05.03.l958 tarihinde Giresun ili Keşap ilçesi Halkalı Köyünde doğdu.. İlkokulu kendi köyünde, Orta öğrenimi Giresun Merkez Lisesinde tamamladı.1982 yılında İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesinden mezun oldu. Aynı yıl Tunceli İli Merkez Sağlık Ocağında göreve başladı. Vatani görevimi 1983 Aralık-1985 Mart tarihleri arasında İslahiye'de yedek subay olarak icra etti.

 

Sakarya İli Akyazı İlçesi Merkez Sağlık Ocağı ve Sakarya Devlet Hastanesinde dört yılı aşkın bir süre görev yaptıktan sonra, 1991 yılı Ocak ayında Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesinde Göz Hastalıkları Ana Bilim Dalında ihtisasa başladı ve 1994 yılında Göz Hastalıkları Uzmanı oldu. 1995 yılı Mart ayından itibaren Şanlıurfa Harran Üniversitesi Tıp Fakültesi Göz Hastalıkları Ana Bilim Dalında Öğretim Üyesi (Yrd.Doç.Dr.) olarak göreve başladı ve hemen akabinde Harran Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi Başhekimliğine atandı.

 

Bu görevi sürdürmekte iken, 24.12.1995 tarihinde Giresun Milletvekili seçildi ve 20-21.nci dönem Giresun Milletvekili olarak TBMM' de görev yaptı.

 

Parlamentoda; Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu Üyeliği, Çevre Komisyonu Üyeliği, Karadeniz Ekonomik İşbirliği Parlamenterler Asamblesi (KEIPA) üyeliği, Parlamentolar Arası Birlik (PAB) Komisyonu Türk Grubu üyeliği ve Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulundum. Aynı zamanda Türk Oftalmoloji Derneği Üyesiyim. İngilizce ve Almanca bilmekte olup, evli ve 5 çocuk babasıyım.Göz Hastalıkları Uzmanı bir Öğretim Üyesi (Yrd.Doç. Dr.) olarak görev yaptığım dönemde; Nöro-Oftalmoloji ve Görme Optiği bireysel ilgi alanları oldu.

 

Halen özel olarak, genel aydınlatma ve oto aydınlatmaları konusunda bir AR-GE çalışmasını yürütüyor.

 



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir