Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 5620 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   13 Nisan 2013 - 18:47

Turizm Haftası Mesajı

Büyüt
Küçült
Turizm Haftası
Sayın Valimiz Dursun Ali Şahin'in Turizm Haftası mesajı;

Toplumda turizm bilincini geliştirmek, iç turizmi canlandırmak ve halkın turizm hareketlerine katılımını sağlamak amacıyla, her yıl 15–22 Nisan tarihleri arasındaki hafta ’Turizm Haftası’ olarak kutlanmaktadır.

 

Turizm, ekonomik kalkınmaya çok büyük bir katkısı olan ve tüm dünyada hızlı gelişen ve genişleyen sektörlerin başında gelmektedir.

 

Tarihi, kültürel zenginlikleri, doğal güzellikleri, denizi,adası ve yaylaları  ile bir turizm cenneti olan ilimiz, önemli bir turizm potansiyeline sahiptir.

 

Son yıllarda doğa ve yayla turizmi yaygınlaşmaktadır. Özellikle en güzel ve en fazla yaylaların ilimizde bulunması ve turistlerin klima özelliğinde olan yaylaları tercih etmesi, bizi diğer illere göre daha avantajlı duruma getirmektedir

 

İlimizin,  turizm sektöründen yeteri kadar yararlanabilmesi için  çalışmalarımız devam etmektedir. Kümbet ve Yavuz Kemal yaylalarımızı güzelleştirme çalışmaları ve  yapılan yatırımlar ile Bektaş’ ta uygulamaya konulacak olan  proje ve yayla yollarımızın iyileştirme çalışmaları bölgemizi turizm açısından cazibe merkezi haline getirecektir.

 

İlimizde turizmin gelişmesinde ve güzelliklerimizin tanıtılmasında; Valiliğimizin yanı sıra yerel yönetimler, sivil toplum kuruluşları, meslek odaları ve vatandaşlarımıza da önemli görevler düşmektedir. Yine ilimizin turizm açısından cazibe merkezi haline gelmesi için özel sektör kuruluşlarının da uygulanabilir projeler üreterek, turistik tesisler yapmaları gerekmektedir.

 

 Bu düşüncelerimle turizm haftasını kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.




Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir