Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 4860 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   29 Mart 2013 - 04:22

Türk Yıldızlarıyla Yeniden

Büyüt
Küçült
Türk Yıldızlarıyla
Vali Dursun Ali Şahin Türk Yıldızlarının ilimizde bu yılda gösteri yapması için verdiği sözü tuttu.

Türk Hava Kuvvetleri Gösteri Timi “Türk Yıldızları ve SOLOTÜRK”’ bu yılki Aksu Şenliklerinde yeniden ilimizde gösteri yapmak için geliyor.

 

Vali Şahin’in yoğun uğraşları ve Giresunlu hemşerimiz Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Bekir Kalyoncu’nun desteğiyle “Türk Yıldızları ve SOLOTÜRK”  20 Mayıs Pazartesi günü Aksu Şenliklerinde Giresun semalarında gösteri uçuşu yapacak.

Konuyla ilgili olarak dün akşam Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Bekir Kalyoncu Vali Şahin’i telefonla arayarak Türk Yıldızlarının Giresunlu hemşerileriyle tekrardan buluşacağı müjdesini verdi. Vali Şahin, Orgeneral Kalyoncu’ya desteklerinden tüm Giresunlular adına teşekkür ederek halkımızın vatan sevgisi ve birlik-beraberlik duygusunun güçlenmesi için bu gibi gösterilerin önemine değindi.

Dünyada sekiz süpersonik (ses üstü) uçakla gösteri yapan ilk ve tek akrotim olma özelliği bulunan Türk Yıldızları Mayıs 7’sinde halkımıza görsel şölen sunacaklar.

Geçen sene hava muhalefeti nedeniyle Türk Yıldızları gösterisi verimli olarak yapılamamıştı.




Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir