Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 4417 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   30 Kasım 2012 - 18:40

Türkiye Tanıtımını Giresun'la Yapacak

Büyüt
Küçült
Türkiye Tanıtımını Giresunla
Giresun Turizmi Kültür ve Turizm Bakanlığının gündeminde üst sıralarda yer alıyor.

Türkiye Tanıtımını Giresun'la Yapacak
Giresun Turizmi Kültür ve Turizm Bakanlığının gündeminde üst sıralarda yer alıyor.   İlimizin sorunlarına çözüm için Ankara’da bulunan Vali Şahin’in Salı günü gerçekleştirmiş olduğu Kültür ve Turizm Bakanlığındaki görüşmelerin içeriği belli oldu.   Görüşmelerde, Vali Şahin’in Giresun’da göreve başladığından bu yana turizm alanında yaptığı çalışmalar Bakan Ertuğrul Günay ve Bakanlık çevresinde büyük takdir uyandırdı.   Marka Kent Giresun Koordinatörü Yrd. Doç. Dr. Metin Çelik’in de hazır bulunduğu görüşmede Giresun’daki ekoturizm faaliyetleri , hazırlanan tanıtım materyalleri ile Giresun’da kış turizmi ve hazırlıkları ayrıntılı olarak konuşuldu.   Bakan Ertuğrul Günay turizm konusunda köylerin ekoturizme açılmasından ve bundan köylülerin gelir elde etmesinden duyduğu memnuniyeti ifade etti. Bakanlık Müsteşarı Özgür Özaslan’da Giresun’un turizmde dünya markası olma çabalarına destek vereceklerini belirtti. Müsteşar Özaslan ayrıca, Giresun’daki tur programlarının pazarlanmasında bizzat kendisinin destek vereceğini sözlerine ekledi.   Görüşmede Tanıtma Genel Müdürü Cumhur Güven Taşbaşı, Giresun’un tanıtım fotoğraflarını çok beğendiklerini kaydetti. Fotoğrafların Türkiye’nin tanıtımda kullanılabilecek kadar kaliteli olduğunu belirten Genel Müdür Taşbaşı fotoğrafları bu yönde değerlendireceklerini de sözlerine ekledi. Tanıtma Genel Müdürü Taşbaşı ayrıca, yurt dışındaki fuarlarda Giresun’a özel yer ayrılacağının da sözünü verdi.  

 



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir