Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 4607 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   04 Aralık 2012 - 18:30

TÜRKİYE'nin ÖNCÜSÜ GİRESUN'da...

Büyüt
Küçült
TÜRKİYEnin ÖNCÜSÜ
Faizsiz bankacılığı Türkiye ile buluşturan ve öncüsü olan; Türkiye'nin ilk katılım bankası Albaraka, Giresun'daki ilk şubesini açtı.

TÜRKİYE'nin ÖNCÜSÜ  GİRESUN'da…

Faizsiz bankacılığı Türkiye ile buluşturan ve  öncüsü  olan; Türkiye’nin ilk katılım bankası Albaraka, Giresun’daki ilk şubesini açtı.


Giresun Vali Yardımcısı  Yüksel Çelik, Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, Giresun İl Müftüsü Necati Akkuş, Giresun İl Emniyet Müdürü Hikmet Bulak, Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu ve Cumhuriyet Başsavcılığı Temsilcisi Savcı M. Orhan Bağçalık ile beraber çok sayıda isim ve hemşehrilerimizin katılımı ile 29 Kasım 2012 tarihinde törenle resmi açılışını gerçekleştiren Albaraka Giresun Şubesi Karadeniz Bölgesi’nde 12. Türkiye genelinde ise 137. Şubesi’ni açmış oldu.

Bir banka açıldı da ne oldu diye düşünmemenizi şiddetle öneriyorum. Albaraka Türk gibi köklü ve faizsiz bankacılık sistemin öncüsü büyük bir kurumun; memleketimize gerek rekabet gücünün getireceği olumlu yansımaları, gerek faize bulaşmadan ihtiyaçlarımızı karşılayabileceğimiz bir kapımız olması, gerekse Giresun adına istihdamın sağlanmasında doğrudan ve dolaylı katkıları açısında önem arz ediyor.

Böylesine büyük kurumların dikkatini çekerek bu bölgeye yatırımlar yapılıyorsa, yatırım  üzerine planlar hazırlanıyorsa durup iki kez düşünmek gerek kaanatindeyim. Nitekim bankanın açılışında konuşan Albaraka Genel Müdürü Fahrettin Yahşi Bey’de tam da bu noktaya dikkat çekiyor.


 “Bugün açılışını gerçekleştirdiğimiz yeni şubemizle, sanayisi hızla gelişen, Giresun şubemizi açmaktan çok mutluyuz. Bini aşan küçük işletmesiyle son yıllarda hızlı bir sanayileşme içine giren Giresunlu müşterilerimize Albaraka hassasiyetiyle hizmet vereceğiz” şeklinde sözlerine devam ediyor…

Doğal ve tarihi güzelliklerinin yanı sıra hızla ve etkin adımlarla büyümeye çalışan sanayileşme çabalarının sonuçsuz ve durağan kalmaması için; Giresun’da yaşayan hemşehrilerimizi, gurbetçi Giresunluları ve bilhassa küçük, büyük, orta demeden tüm işletmelerimizin bu tip kurumlarla alışveriş içinde olmasını temenni ediyor, Albaraka ailesi ve Giresun’umuz için hayırlı olmasını diliyorum

Kısa vadede net görülemeyen kazanımlar; az önce yukarıda da bahsettiğim gibi toplumsal değerlerin yaşatılması, inancımızın gereği olan bir sistemin ekonomide yer alması, istihdama katkısı, kurumlar arası rekabet gücünün ve sürecinin tabana olumlu yansımaları ile  GİRESUN’unumuzun ve GİRESUN’lunun olacaktır.

Kazanan Giresun Olacaktır.




Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir