Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 6470 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   21 Ekim 2011 - 19:00

''Ülkemizi kardeş kavgasına sürüklemek isteyenler avucunu yalayacak''

Büyüt
Küçült
Ülkemizi kardeş kavgasına sürüklemek isteyenler avucunu
Giresun Şuurlu Öğretmenler Derneği (ÖĞ-DER) Şube Başkanı Recep Yağcı bir basın bildirisi yayınlayarak:

Giresun  Şuurlu Öğretmenler Derneği (ÖĞ-DER) Şube Başkanı Recep Yağcı bir basın bildirisi yayınlayarak: “Bu alçak ve hain saldırıları gerçekleştirenler Kürt kardeşlerimizin hakkını savunuyor olamazlar. Bunlar insanlıktan nasibi olmayan eli kanlı katillerdir. Ülkemizi kardeş kavgasına sürüklemek isteyen kiralık taşeronlardır. Bu alçak saldırıları gerçekleştirenleri bütün nefretimle lanetliyorum” dedi.
ÖĞ-DER Şube Başkanı Recep Yağcı, 24 askerimizin şehit olduğu hain saldırılarla ilgili yaptığı açıklamada, şehit askere Cenab-ı Allah’tan rahmet, yaralı askerlere acil şifalar diledi.  YAĞCI şunları söyledi: “Bitlis’de 8 şehit, Hakkari’de 24 şehit. Bitlis’teki şehitlerimizden birisi henüz 4 yaşında Hiranur isminde masum bir bebek. Diğeri 13 yaşında henüz gençliğinin baharında masum bir evladımız. Bu tablo terörün ne kadar vahşileşebileceğinin en büyük kanıtı. Bu katliamın adı her dilde, her dinde, her görüşte “şerefsizlik”tir. Bu saldırıyı yapanlar Kürt kardeşlerimizin hakkını savunuyor olamazlar. Bunlar, ipleri dış güçlerin elinde bulunan kuklalardır, taşeronlardır. İnsanlıktan en ufak bir nasibi olmayan eli kanlı katillerdir.”
PKK’nın dış güçler tarafından yönlendirildiğine dikkat çeken YAĞCI, yabancı istihbarat örgütlerinin bölgedeki faaliyetlerine dikkat çekti. Açıklamasında kamuoyunun merak ettiği bazı soruları da gündeme taşıyan YAĞCI şunları söyledi:

1-“PKK bu silah ve muhimmata nasıl ulaşmaktadır?
2-Tırnak makasının geçirilemediği bu bölgeye, silahlar, mayınlar ve hatta füzeler nasıl ve hangi yollarla geçirilmektedir?
3-Ülkemizi sırtından hançerleyen bu kirli organizasyonun içinde hangi ülkeler yer almaktadır?
4-Bu ülkeler içinde Türkiye’ye müttefikmiş gibi görünen kaç ülke vardır?
5-PKK’nın kullandığı silahlar hangi ülke menşelidir?
6-Yıllardır dost ve müttefikimiz ABD ile istihbarat paylaşımından söz edilmektedir. Bu nasıl istihbarat paylaşımıdır ki, her gün bir karakolumuz, her gün bir taburumuz kimsenin haberi olmadan hedef olabiliyor?
7-Bazı kaynaklar bölgede 3 binin üzerinde yabancı istihbarat elemanın cirit attığını belirtmektedir. Yine ayı kaynaklar K. Irak’ta Kürt gibi giyinen ve Kürtlerden daha iyi Kürtçe konuşan bine yakın MOSSAD ajanından bahsetmektedir. Bu ajanlar ne tür faaliyetlerle bulunmaktadır?
Tüm bu ve benzeri sorular artık açıkça ortaya konmalı ve bu karanlık organizasyonun perde arkası cesurca deşifre edilmelidir.” diye konuştu.

ÖĞ-DER Şube Başkanı Recep Yağcı, “Bütün milletimize sesleniyorum. Gün her zamankinden fazla birlik olma günüdür. El ele, omuz omuza verme günüdür. İnanıyorum ki milletimiz sahip olduğu engin sağduyu ve tarihi tecrübesiyle bu karanlık oyuna gelmeyecektir.” diye konuştu.

     

Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir