Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 5253 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   22 Haziran 2012 - 18:49

Üniversitemiz Senatosu Hain Saldırıyı Kınama Kararı Aldı

Büyüt
Küçült
Üniversitemiz Senatosu Hain Saldırıyı Kınama Kararı
Rektörümüz Prof. Dr. Aygün ATTAR başkanlığında toplanan, fakülte ve yüksekokulların dekan ve yöneticilerinden oluşan Giresun Üniversitesi Senatosu; 19 Haziran 2012 Salı günü Hakkâri Dağlıca'da yapılan hain terör örgütü saldırısını kınama kararı almıştır.

  

Rektörümüz Prof. Dr. Aygün ATTAR başkanlığında toplanan, fakülte ve yüksekokulların dekan ve yöneticilerinden oluşan Giresun Üniversitesi Senatosu; 19 Haziran 2012 Salı günü Hakkâri Dağlıca’da yapılan hain terör örgütü saldırısını kınama kararı almıştır.

Kınama metni aşağıda sunulmuştur

 “19 Haziran 2012 Salı günü Hakkâri Dağlıca’da farklı askeri noktalara aynı anda yapılan saldırılarda biriside Tirebolu’lu hemşehrimiz olan 8 vatan evladını daha şehit vermenin derin üzüntüsü içindeyiz.

Toplumsal barışın pekiştirilmesi ve hâkim olması, sorunların çözülmesi, acı ve gözyaşının dinmesi konusunda gayretler sürdürülürken, güven ve istikrar ortamını sabote etmek isteyen terör örgütü, insanlık dışı kanlı eylemlerine devam etmektedir. Türk Milleti, bundan önce  karşılaştığı bu tür insanlık dışı saldırılar karşısında birlik ve beraberliğini bozmamıştır, bundan sonra da aynı dirençle bu beraberliği koruyacak azim ve kararlılığa sahiptir.

Hain terör örgütünün ve onun arkasında duranların er veya geç hak ettikleri cezayı göreceklerine olan inancımızla ülkemizi bölmeye yönelik, bu terör faaliyetlerini şiddetle kınıyoruz.

Türkiye Cumhuriyeti Devleti ve yüce milletimiz hain plan ve eylemlerin üstesinden gelecek, barış zafer kazanacaktır.

Giresun Üniversitesi olarak, bu saldırılarda şehit olan evlatlarımıza Allah’tan rahmet, şehit ailelerine ve tüm halkımıza da başsağlığı diliyoruz.  Aynı saldırıda yaralanan askerlerimize de acil şifalar diliyor, en yakın zamanda sağlıklarına kavuşmalarını temenni ediyoruz.”




Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir