Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 7573 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   18 Temmuz 2013 - 21:21

Uyuşturucu Tacirlerine Geçit Yok

Büyüt
Küçült
Uyuşturucu Tacirlerine Geçit
Suç ve suçlularla mücadelesini aralıksız sürdüren güvenlik güçlerimiz, yaptıkları bir birinden başarılı operasyonlarla uyuşturucu tacirlerine göz açtırmıyor.

Yapılan operasyonlarla ilgili İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklama şöyle:

“Bilindiği üzere Uyuşturucu bir insanlık suçudur, toplum üzerinde özellikle de gençliğe yönelik derin tehditler oluşturmaktadır. Madde kullanımı sosyal düzeni, halk sağlığını ve gençlerimizin geleceğini tehdit eden en büyük sosyal problemlerdendir ve aynı zamanda fuhuş, hırsızlık, gasp, aile içi şiddet gibi birçok suçları da beraberinde getirmektedir.

 

Bu bağlamda;

Giresun Cumhuriyet Savcısı Mehmet ÇELİK koordinesinde başlatılan ve Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüzce ilimizde Uyuşturucu madde Ticareti Yapan sokak satıcılarına yönelik yaklaşık 6 aydır yürütülen planlı ve projeli çalışmalar neticesinde;

Sokak satıcılarının bu yasadışı faaliyetlerini delillendirmek amacıyla değişik tarihlerde 31 adet yakalama gerçekleştirilmiş, bu yakalamalarda; 39 adet Extacy hap, satışa hazır fişek tabir edilen küçük paketler halinde 24 gram Bonzai, 2 gram toz esrar maddesi ele geçirilerek toplam 67 şahsa Uyuşturucu Madde Bulundurmak ve Kullanmak suçlarından işlem yapılmıştır.

İlimizde uyuşturucu maddeyi küçük paketler halinde piyasaya süren sokak satıcılarının illegal faaliyetlerinin deşifresinden sonra;

16.07.2013 tarihinde uyuşturucu madde ticareti yaptığı değerlendirilen hedef şahıslara yönelik olarak Giresun Merkezde 21, Bulancak İlçesinde 1 ve İstanbul ilinde 1 adreste eş zamanlı operasyon gerçekleştirilmiş ve operasyon kapsamında 23 şahıs yakalanmıştır.

Yakalanan şahıslardan 7’ si ifadeleri alındıktan sonra Emniyet Müdürlüğümüzden salıverilmiş, 16 şüpheli ise gözaltına alınıp 17/07/2013 günü mevcutlu olarak Giresun Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edilmiş olup;

4 şüpheli ifadesinin alınmasına müteakiben Savcılıkça serbest bırakılmış, 12 şüpheli ise tutuklama talebi ile sevk edildiği Mahkemece tutuklanarak Giresun Cezaevi Müdürlüğüne teslim edilmiştir.

Gençlerimizi zehirleyerek toplum üzerinde derin yaralar açan bu sokak

satıcılarına yönelik amansız mücadelemiz kararlılıkla devam edecektir.

 Kamuoyuna Duyurulur.”

 



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir