Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 8821 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   14 Temmuz 2021 - 11:22

Vali Enver Ünlü'den “Türkiye Geçilmez” Mesajı

Büyüt
Küçült
Vali Enver Ünlüden “Türkiye Geçilmez”

Giresun Valisi Enver Ünlü, ana konsepti “Türkiye Geçilmez” olan 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü anma etkinlikleri münasebetiyle bir mesaj yayınladı.
Vali Ünlü mesajında şu ifadelere yer verdi.

“Sevgili Giresunlular,
Bundan 5 yıl önce FETÖ/PDY tarafından Devletimize ve Milletimize karşı başlatılan menfur darbe girişimi; Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde güvenlik güçlerimizin dirayeti ve hürriyetimize, demokrasimize sahip çıkan Asil Milletimizin basiretli direnişi sayesinde bertaraf edilmiştir.
Kahramanlık genlerini bünyesinde daima muhafaza eden Milletimizin verdiği bu sınav ve günlerce tuttuğu demokrasi nöbetleri bütün dünya tarafından gıpta ile izlenmiştir.
Kazanılan demokrasi zaferi; Türkiye’nin büyük, güçlü ve aydınlık bir gelecek idealinden asla taviz vermeyeceğinin de ispatı niteliğindedir.
Şerefle hüküm sürdüğümüz, uğruna sayısız kahramanlık destanları yazdığımız bu mukaddes toprakların kıymetine binaen düşmanın üzerimizdeki hain planları kesintiye uğramadığı gibi, Aziz Milletimize esaret boyunduruğu vurmaya niyetlenenler de hiç eksilmemiştir.
Malazgirt’te, Kut’ül-Amare’de, Çanakkale’de, İstiklal Harbi’nde bu niyetleri nasıl toprağa gömdüysek; 15 Temmuz gecesinde de hainlere gene hak ettikleri dersi verdik.
Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde havalimanlarını, meydanları, cadde ve sokakları ete kemiğe bürüyerek iradesinden geçilemeyeceğini haykıran, doğduğundan beri istiklale aşık olan böylesine onurlu ve kahraman bir milletin ferdi olmakla ne kadar iftihar etsek azdır.
‘Cehennem olsa gelen, göğsümüzde söndürürüz.
Bu yol ki Hak yoludur, dönme bilmeyiz, yürürüz;
Düşer mi tek taşı sandın harim-i namusun,
Meğer ki harbe giden son nefer şehid olsun.’
Bizler şanlı tarihimize altın harflerle yazılan bu önemli günü hep şerefle yâd edecek, Milletimizin iradesine kast eden bu alçak girişimi hiçbir zaman unutmayacak ve unutturmayacağız.
Ecdadımızdan tevarüs eden eşsiz ruhumuzla önümüze çıkan tüm engelleri de bir bir aşacak ve ülkemizin hedeflerine doğru kararlılıkla yürümesini ilelebet sağlayacağız.
Milli irade geçilmezdir; Mavi Vatan, Siber Vatan geçilmezdir, havalimanları geçilmezdir, Kızılay, Kahramankazan geçilmezdir, TBMM geçilmezdir, Gölbaşı geçilmezdir, Giresun geçilmezdir, gönüllü alaylar geçilmezdir, TÜRKİYE GEÇİLMEZ’dir.
Bu duygu ve düşüncelerle karanlık geceyi aydınlığa çevirme uğruna şehadete eren hemşehrilerimiz İsmail Kefal, Emrah Sağaz, Muharrem Kerem Yıldız ve Cengiz Hasbal’ı, tüm demokrasi şehitlerimizi ve Bedir’den Büyük Taarruza ve 15 Temmuz’dan günümüze kadar şehit verdiğimiz tüm kahramanlarımızı rahmet ve minnetle anarken Gazilerimize sağlıklı, huzurlu ömürler diliyor, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’müzü tebrik ediyorum.”



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir