Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 5774 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   02 Ocak 2013 - 10:25

Vali Şahin' den Yılbaşı Ziyaretleri

Büyüt
Küçült
Vali Şahin den Yılbaşı
Vali Dursun Ali Şahin, yılbaşı gecesi bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Vali Şahin Çocuklarla


Vali Dursun Ali Şahin, yılbaşı gecesi bir dizi ziyaretlerde bulundu.

 

İlk ziyaretini Sevgi Evlerine yapan Vali Şahin ve eşi Melahat Şahin, çocukların sevincini paylaştı. Çocukların oynadıkları 2 oyun ise ziyaretçileri oldukça memnun etti.

 

Bir süre çocukları kucaklarına alarak seven Vali Şahin ve eşi Melahat Şahin, onlara çeşitli hediyeler verdi. Ardından Bakım ve Rehabilitasyon Merkezine giden Vali Şahin ve beraberindekiler, kendilerine hazırlanan sürpriz yılbaşı kutlamamasıyla karşılaştılar.

 

Toplum destekli polisler ve Giresun Üniversitesi Kültürel Faaliyet Topluluğunun eğlence programını bir süre izleyen Vali Şahin ve beraberindekiler, orada bulunanların yeni yılını kutladı ve rehabilitasyon

merkezinde kalanlara çeşitli hediyeler verdi.

 

Vali Şahin’in her iki kuruluş ziyaretine, İl Jandarma Komutanı Albay Selahattin Acara, İl Emniyet

Müdürü Hikmet Bulak ile Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Recep Demir’de katıldı.

 


Jandarma ve Polise Ziyaret

Vali Dursun Ali Şahin yılbaşı gecesi güvenlik güçlerimizi de unutmayarak jandarma ve polise ziyaret gerçekleştirdi.

 

İlk ziyaretine cezaevinde bulunan karakola yapan Vali Şahin, ardından Özel Harekat Şube Müdürlüğünü ziyaret etti.

 

Ziyaretlerinde güvenlik güçlerinin yeni yılını kutlayan Vali Şahin, 2013 yılının 2012 yılından daha aydınlık olacağına inandığını söyledi.

 

Vali Şahin’in ziyaretlerinde İl Jandarma Komutanı Albay Selahattin Acara ile İl Emniyet Müdürü Hikmet Bulak’ta hazır bulundu.


 


Yılbaşında Mahkumlar Unutulmadı

Vali Dursun Ali Şahin, yılbaşı ziyaret programına cezaevini de dahil ederek mahkumların yeni yılını kutladı.

 

Mahkumlarla tek tek tokalaşan Vali Şahin, onların sorunlarını dinledi. Yaptıkları el ürünlerinin pazarlaması için yapılacak standa destek olacağı sözünü verdi.

Mahkumlardan boş zamanlarını iyi değerlendirmelerini isteyen Vali Şahin, her zaman kendilerinin yanında olacağını söyledi. Vali Şahin ayrıca mahkum ailelerine de selam göndererek yeni yıllarını kutladı.

 

Ziyarette Cezaevi Savcısı Mustafa Orhan Beyçelik, İl Jandarma Komutanı Albay Selahattin Acara ile İl Emniyet Müdürü Hikmet Bulak’ta hazır bulundu.

 


Yeni Yılın İlk Bebekleri 

Yılbaşı gecesinde son ziyaretini doğumevine yapan Vali Dursun Ali Şahin, yeni doğan iki bebeğe altın taktı.

 

İlk olarak erkek bebek İbrahim Can Yazar’ın, ardından da kız bebek Aliye Engin’in yakasına altın takan Vali Şahin, her iki aileyi tebrik ederek yeni yılını kutladı.

 

Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Dr. Beytullah Şahin ve diğer yetkililerden bilgi alan Vali Şahin, ayrıca hastanede görevli olanlarında yeni yılını kutladı.

 

Vali Şahin’in hastane ziyaretine il Jandarma Komutanı Albay Selahattın Acara, İl Emniyet Müdürü Hikmet Bulak, Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Dr. Beytullah Şahin ve İl Sağlık Müdürü Cengiz Cindemir’de hazır bulundu.

   

 


Vali’den Güney Çevre Yolu Değerlendirmesi

  Vali Dursun Ali Şahin, 2012 yılının son dakikalarında Güney Çevre Yoluyla ilgili değerlendirmelerde bulundu.   Doğum hastanesinde konuyla ilgili basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Vali Şahin, “Giresun Güney Çevre Yolu bizler için en müjdeli haberdir. Takriben 20 km. lik yol, Giresun’un içinden geçen duble yolu ve toplama yolu rahatlatacaktır. Bu konudaki çalışmalara, müsteşarın hafta sonu ilimize gelerek incelemesiyle başlamıştır. 2-2.5 yıl sürecek proje çalışmalarının ardından yol, Kalkınma Bakanlığında planlamaya alınacak ve devamında yolun yapımı gerçekleşecektir. Yolun tamamlanması durumunda Giresun çok daha güzel bir il olacaktır” dedi.

 




Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir