Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 7885 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   20 Şubat 2012 - 15:30

Vali Şahin' e Ziyaretler

Büyüt
Küçült
Vali Şahin e
Özürlü ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürü Dr. Aylin Çiftçi bugün Vali Dursun Ali Şahin'i makamında ziyaret etti.

Genel Müdürden Ziyaret   Özürlü ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürü Dr. Aylin Çiftçi bugün Vali Dursun Ali Şahin’i makamında ziyaret etti.   Özürlü dernekleri yöneticileri ile tanışmak ve Özürlü Destek Projeleri ile ilgili bilgi almak için ilimize gelen Genel Müdür Çiftçi, özürlülere yönelik duyarlılığından ve projelere verdiği destekten dolayı Vali Şahin’e teşekkür etti. Çiftçi verilen desteğin devam ederek özürlülerin daha fazla proje yapmasını istedi.   Vali Şahin de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, özürlülerin proje yapmalarının kendilerini mutlu ettiğini söyledi. Vali Şahin, özürlülere yönelik olarak bundan önce olduğu gibi bundan sonra da her türlü desteğinin süreceğini sözlerine ekledi.   Ziyarette, Vali Yardımcısı Vekili Piraziz Kaymakamı Ali Hamza Pehlivan, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Recep Demir de hazır bulundu.          Büyükelçiden Ziyaret   Valiliğimiz ve üniversitenin ortaklaşa düzenlediği “Hocalı Katliamının 20. yıldönümü” paneli için ilimize gelen Azebaycan’ın Ankara Büyükelçisi Faik Bağırov bugün Vali Dursun Ali Şahin’i ziyaret etti.   Valilik Şeref Defterini imzalayan Büyükelçi Bağırov, iki ülke kardeşliğinin gün geçtikçe kuvvetlendiğini söyledi.   Azerbaycan’ın hızlı geliştiğini ve günden güne değiştiğini belirten Büyükelçi Bağırov, ülkesinin petrol ve gaz sektörü dışında tarım, sanayi ve inşaat sektöründe de geliştiğini belirterek ülkesinde çok sayıda Türk inşaat firmaları olduğunu kaydetti.   Ülkesinin Türkiye ile ilgili imzaladığı Trans-Anadolu Boru Hattı projesine de değinen Büyükelçi Bağırov, proje tamamlandığında Türkiye üzerinden Avrupa’ya 165 milyar m3 doğal gaz akışı sağlayacağını sözlerine ekledi.   Büyükelçi Bağırov, panelin düzenlenmesinde katkılarından dolayı Vali Şahin’e teşekkür etti.   Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Vali Şahin, Türkiye’nin her zaman dost ve kardeş ülke Azerbaycan’ın yanında olduğunu söyledi.   İlimiz hakkında bilgi veren Vali Şahin, Giresun’un denizi, yaylası ve doğal güzellikleri ile günden güne geliştiğini ve cazibe merkezi olduğunu söyledi.   Osmanlıların her zaman azınlıklara kucak açtığını ve mazlumları koruma altına aldığını hatırlatan Vali Şahin, “Yakın zamanda Hocalı katliamında yüzlerce kişinin öldürülmesi henüz hafızalardadır. Zulmü alkışlamayıp her yerde yermek ve ezmek lazım. Bu açıdan panelin faydalı olacağına inanıyorum” dedi.   Ziyarette; Vali Şahin, Büyükelçi Bağırov’a çotanak rozeti ve Valiliğimiz ambleminin olduğu vazo hediye ederken, Büyükelçi Bağırov’da Vali Şahin’e Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlhan Aliyev’in biyografisini anlatan kitap ile Haydar Aliyev’in hatırasına hazırlanmış fincan takımı hediye etti.          

Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir