Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 4623 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   12 Nisan 2013 - 18:48

Vali Şahin Gurbetçilerle

Büyüt
Küçült
Vali Şahin
Vali Dursun Ali Şahin'in İstanbul temasları hız kesmeden devam ediyor.

VALİ ŞAHİN GURBETÇİLERLE

Vali Dursun Ali Şahin’in İstanbul temasları hız kesmeden devam ediyor.

Dün akşam Giresun Dernekler  Federasyonunun konuğu olan Vali Şahin onların sorunlarını dinleyerek Giresun’daki yatırım ve hizmetlerle ilgili ayrıntılı bilgi verdi.

Federasyon Merkezindeki toplantıya, Federasyon yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra, 100’e yakın il, ilçe ve köy derneği temsilcisi katıldı.

Esprili ve samimi üslubuyla dikkat çeken   Vali Şahin, “Şu anda sizlerin buradaki heyecanını çok yakından hissediyorum. Benim heyecan ve coşkum, sizlerin hislerinizin bir yansımasıdır. Giresun için İstanbul’da çalışan sizleri görünce gerçekten hayranlık duydum. Heyecan ve şevk işin yarısıdır. Giresun’la ilgili meselelerin çözülmesinde ve Giresun’un daha da müreffeh bir vilayet olmasında sizlerin bu heyecan ve şevki çok önemli.”  diye konuştu.

Giresun Günleri etkinliğinin çok güzel bir etkinlik olduğunu vurgulayan Vali Şahin, Federasyon Başkanı Hasan Turan başta olmak üzere, ekibini ve katkı sağlayan bütün STK’ları  bu başarılı çalışmalarından dolayı kutladı. 

 

Katılımcılar tarafından dikkatle dinlenen Vali Şahin, Giresun’la ilgili soruları cevaplandırdı. Çöp sorunu, havaalanı ve teleferik de dahil olmak üzere çok çeşitli konu ve projeler hakkında ayrıntılı bilgi verdi. Gurbetçilerle, çeşitli konularda fikir alışverişinde bulunan Vali Şahin, "Siz de Sayın Başbakanımızı dinleyin, çocuk sayısını artırın." tavsiyesinde bulundu.

 

Federasyon Başkanı Hasan Turun, önümüzdeki günlerde yapılacak olan Giresun  Günleri ve diğer çalışmalar hakkında ayrıntılı bilgi verdi.

Giresun Günleri’nin İstanbul’da yapılmasının tanıtım çalışmaları açısından önemine değinen Turan, “İstanbul kendi başına bir cazibe merkezi. Burada yapılan organizasyonlar, ilgi çektiği için Giresun’u buradan dünyaya tanıtıyoruz.”  diye konuştu.

Turan, “Giresun Günleri ilk günden beri Giresun Valiliğimizin himayelerinde gerçekleşti. Bundan önce şehrimiz için çalışan bütün valilerimize de, Sayın Valimiz Dursun Ali Şahin’e de himayelerinden dolayı teşekkür ediyorum. Bizim çalışmalarımızı  Giresun kaymakamlıkları ve belediyelerine duyurmak için çalışmaktalar.”  dedi.


 Vali Şahin’den Eski Okuluna Ziyaret

Salı günü bir dizi temaslarda bulunmak üzere ilimizden ayrılan Vali Dursun Ali Şahin, dün 50 yıl önce mezun olduğu okuluna nostaljik bir ziyaret gerçekleştirdi.


1963 yılında mezun olduğu şimdiki adı Düzce Çilimli İbrahim Hoşver Ortaokulunu ziyaret eden Vali Şahin, Okul Müdürü Soner Menteşe ve öğretmenlerle bir süre sohbet etti.  Eski okulunda bulunmaktan duyduğu mutluluğu belirten Vali Şahin, maziye yolculuk yaparak, Müdür Menteşe ve öğretmenlerle okul da geçen anılarını paylaştı.  İdareci ve öğretmenlere başarılar dileyen Vali Şahin, başarılı ve iyi yetişmiş nesiller yetiştirmeye devam etmeleri dileğinde bulundu.

Okul Müdürü ve öğretmenlerde  ziyaretten duydukları memnuniyeti belirterek, Vali Şahin’e teşekkür ettiler.

Ardından Çilimli Belediye Başkanı Muhsin Yavuz’u da makamında ziyaret eden Vali Şahin, ilçenin sorunları ve yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Başkan Yavuz’a çalışmalarında başarılar diledi.


         





Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir