Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 5618 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   09 Kasım 2011 - 09:52

Vali Şahin' in 10 Kasım ATATÜRK'Ü Anma Günü Mesajı

Büyüt
Küçült
Vali Şahin in  10 Kasım ATATÜRKÜ Anma Günü
Vali Dursun Ali Şahin, Ulu Önder Atatürk'ün ebediyete intikalinin 73. yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Vali Şahin mesajında şu görüşlere yer verdi.

Vali Dursun Ali Şahin, Ulu Önder Atatürk’ün ebediyete intikalinin 73. yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Vali Şahin mesajında şu görüşlere yer verdi.               Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu, bağımsızlığımızın mimarı, büyük komutan, büyük devlet adamı, ilke ve inkılâplarıyla uygarlık yolundaki en büyük rehberimiz Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikal edişinin 73. yıldönümünde, O’nu minnet ve şükranla anıyoruz.               10 Kasım, Türk Milleti için Atatürk’ü anma günü olduğu kadar, aynı zamanda O’nun ideallerini gerçekleştirme konusundaki kararlılığı gösterme günüdür.               Kurtuluş Savaşı’na liderlik eden Atatürk, başarıları, öngörüleri, eserleri ve inkılâplarıyla tarihin akışını değiştirmiş;  insanlığın yetiştirdiği büyük liderler arasında hak ettiği yeri almıştır.               Gazi Mustafa Kemal Atatürk, üstün zekâsı, ileriyi görme yeteneği, askeri dehası ve olağanüstü devlet adamlığı ve kısa sürede Türkiye Cumhuriyeti’ni yükselttiği nokta ile güçlü bir lider olduğunu da tüm dünyaya ispatlamıştır.               Büyük Önder M. Kemal Atatürk’ün ardından bıraktığı eserin büyüklüğü milletimize gurur vermektedir. O’nun kurduğu Cumhuriyetin 88 yılda gösterdiği başarılar, geleceğimize güvenle bakmamızı sağlamaktadır.               Atamızı yalnız 10 Kasımlarda değil; düşünce ufkumuzda, mücadele azmi, bizlere yüklediği sorumluluklar ve gösterdiği hedefler her zaman hatırlanmalı ve hatırlatılmalıdır.               Milletimiz hiçbir zaman Atatürk’ü unutmamıştır ve unutmayacaktır. Türk Ulusu, bağımsızlık savaşımızın önderi, Cumhuriyetimizin kurucusu Yüce Atatürk'ü sonsuza kadar gönlünde yaşatmayı sürdürecektir.               Bu duygu ve düşüncelerle Cumhuriyetimizin kurucusu ve ilk Cumhurbaşkanımız Büyük Önder Mustafa Kemal ATATÜRK’ü aramızdan ayrılışının 73. yıldönümünde bir kez daha saygı ve şükranla anıyoruz. Ruhu şad olsun.




Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir