Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 6825 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   19 Haziran 2011 - 10:39

Vali Şahin' in Babalar Günü Mesajı

Büyüt
Küçült
Vali Şahin in Babalar Günü
Vali Dursun Ali Şahin, 19 Haziran ''Babalar Günü'' dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Vali Şahin yayınladığı mesajda şu ifadelere yer verdi.

VALİ ŞAHİN' İN BABALAR GÜNÜ  MESAJI 

      Vali Dursun Ali Şahin, 19 Haziran ''Babalar Günü''  dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Vali Şahin yayınladığı mesajda şu ifadelere yer verdi. 

      “Ailenin temel direği, koruyucu ve kararlı duruşuyla evin güven kaynağı, gösterdikleri özverilerle bir fedakârlık timsali olan babalarımız; sevgi, saygı ve hoşgörü bağlarıyla kurulmuş güçlü bir aile yapısının temel taşını oluşturmaktadırlar.  

      Saygıyla, sevgiyle her zaman anılması gereken babalar, annelerimizle birlikte en değerli varlıklarımızdır. Gelecek nesillerin yetiştirilmesinde, şuurlu, kültürlü, öz değerlerine sahip, sağlıklı bir toplum yapısının oluşturulmasında ve aile kurumumuzun yaşatılmasında hiç şüphesiz ki babaların büyük sorumlulukları ve görevleri vardır. 

      Daha sağlıklı bir toplum yapısının oluşturulması ve yeni nesillerin yetiştirilmesinde, aile kurumunun yaşatılmasında büyük bir sorumluluğu olan babalarımızdan alacağımız dersler, hayat boyu bize rehberlik edecektir. 

      Babaların  öncelikli isteği ve dileği çocukları için iyi bir gelecek hazırlayabilmek ve onların geleceklerini güvence altına alabilmektir. Onlar için en büyük mutluluk, çocuklarının mutlu olduğunu görebilmektir. Bu yolda gösterdikleri tüm gayretler takdire layıktır. 

      Tecrübeleriyle her zaman yol gösterici olan baba, kendi mutluluğundan çok çocuklarının mutluluğu ile mutlu olur. Babalar Günü gibi özel günler, sevgimizi yansıtmak için bir vesile olmalıdır. Babalar, yılın bir gününde değil, her an saygıyla, sevgiyle anılmalıdır. 

      Bu duygu ve düşüncelerle başta şehit babaları olmak üzere tüm babaların Babalar Günü'nü kutluyor, aileleri ile birlikte mutlu ve huzurlu bir hayat diliyorum.”





Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir