Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 4660 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   23 Mart 2013 - 09:52

Vali Şahin Kanal G Habere Konuk Oldu

Büyüt
Küçült
Vali Şahin Kanal G Habere Konuk
El birliğiyle Giresun’a daha iyi hizmet için var gücüyle ve ilk günkü heyecanı ve karalılığıyla çalıştığını belirten Vali Dursun Ali Şahin, önümüzdeki süreçteki çalışmalarıyla ilgili bilgilendirmelerde bulundu.

Kanal G Haberin dün akşamki canlı yayınına katılan Vali Şahin, ilimizle ilgili yapacağı çalışmalarla ilgili bilgi  ve çeşitli müjdeler vererek, “Çocuk ve gençlerin içlerindeki enerjiyi atmaları için yararlanabilecekleri futbol, basketbol ve voleybolla ilgili pota ve fileler, sahalar,  çocuklar için oyun alanları yapacağız. Özel İdare Hizmet Binası ve yanına Meclis binası için çalışmamız başladı. İnşaat bittiğinde çok modern ve bir o kadarda gösterişli bir hizmet binamız olacak. Yine Harşit Vadisinde 72 dönümlük alan üzerine kurduğumuz tesiste briket, parke ve kum imalatına başlayacağız. Kültür Merkezi ile ilgili çok iyi bir noktaya geldik. Nisan’da ihalesini yaparak inşallah yılsonuna yetiştireceğiz. Ekim ayında Sayın Başbakanımızın da katılımıyla burada 40-50 kadar eserin açılımı veya temel atma törenini aynı anda sanal ortamda devasa bir törenle gerçekleştireceğiz. Kümbete Doğu Karadeniz’de ilk olacak olan bir gece görüş kapasiteli helikopter pisti yapacağız. Kümbeti yenileyeceğiz. Orada asayişin sağlanması için Jandarma Karakolu kuruyoruz. Kalede teleferikle birlikte yeme içme yerleri ve seyir kulesi yapacağız. Şebinkarahisar’da 10 binlerce ceviz, kızılcık, karadut fidanı yetiştirip halka bedava dağıtacağız. Orayı ceviz karadut ve kızılcık merkezi yapacağız. İnşallah su sorununu bu yılsonuna kadar tamamen bitiriyor su sorununu tarihe gömüyoruz. Yolda da aynı başarıyı yakalamak için uğraşacağız. Kısacası Giresun’a gelecekte de güzel hizmetler yapmaya devam edeceğiz. Giresun çehresini değişecek.” şeklinde konuştu.

 




Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir