Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 4627 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   29 Aralık 2012 - 09:54

Vali Şahin Kendi Notunu Verdi

Büyüt
Küçült
Vali Şahin Kendi Notunu
Bu akşam Giresun Tempo TV'e canlı yayınlanan, Gazeteci Hüseyin Yavuz'un hazırlayıp sunduğu ''Sözün Özü'' adlı programa konuk olan Vali Dursun Ali Şahin, gündemdeki konulara ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

Vali Şahin Kendi Notunu Verdi

Bu akşam Giresun Tempo TV'e canlı yayınlanan, Gazeteci Hüseyin Yavuz'un hazırlayıp sunduğu ''Sözün Özü'' adlı programa konuk olan Vali Dursun Ali Şahin, gündemdeki konulara ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.   Vali Şahin, sorulan bir soru üzerine 2012 yılı notunu 100 üzerinden 70 olarak değerlendirdi. 2013 yılında ise çıtayı 100 üzerinden 85’e yükseltti.   Programda 2012 yılı değerlendirilerek; yönetim tarzı, çöp, Giresunspor, eski valilik binası, teleferik, birlik maaşının köylere hizmet için bağışlanması,kamera tuzağı,HES’lerle ilgili sorular Vali Şahin tarafından net şekilde cevaplandı.     YÖNETİM TARZI   “Başına fötr şapka koyup ta dolaşan Vali değil, halkın içinde, halkın nabzını tutan ve halkla beraber olan, onları dinleyen ve kapısını onlara her zaman açık tutan Vali daha iyi görev yapar. Kapılarını kapatan, sadece belirli kişilerle görüşen valiler ise başarılı olamazlar. Bizim işimiz güler yüzle vatandaşın işini kolaylaştırmak ve problemlerini çözmek. Giresun’un sorunlarını çözmek için sabah 06.00’dan gece 23.00’e kadar günde 15–16 saat çalışıyorum.”   ESKİ VALİLİK BİNASI   “Geçmişte kullanım hakkı üniversiteye verilmiştir. Tüm yurtta Milli Eğitim Bakanlığı tarafından içinde ilimizin de bulunduğu 51 adet Rektörlük Binası yapılmıştır. Diğer illerin üniversiteleri yapılan yeni rektörlük binalarında hizmet vermektedir. İlimizde de Rektörlüğün kendi binasında hizmet etmesi gerekir. Bina, Maliye Bakanlığınca, İçişleri Bakanlığına tahsis edilmiştir. Rektör Hanım bana binayı boşaltacağını ifade etti. Bizde kendisine imkan sağlayacağız. 2013 yılı Ocak ayının sonuna doğru bizde Valilik olarak bu binaya taşınmış olacağız.”   2012 YILI DEĞERLENDİRMESİ   “2012 Yılında daha fazla hizmet bekliyordum. Hedefimiz büyüktü ama yinede hizmet yönüyle çok faydalı bir yıl oldu. Son Ankara temaslarım sonucu yeni ödenekler geldi. 2013 Yılı parmakla ısırılacak bir yıl olacak.”   GİRESUNSPOR   “Giresunspor’un küme düşeceğine inanmıyorum. Kulüp Başkanı Bozbağ’ın üstün gayretleri var. Sayın Canikli’de takım için canla başla çalışıyor. Bizlerde imkanlar ölçüsünde destek vermeye devam ediyoruz. Geçtiğimiz günlerde bir miktar desteğimiz oldu. Bu destek önümüzdeki günlerde de devam edecek. Bu konuda Belediyede elinden geleni yapmaya çalışıyor.”    

          




Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir