Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 4410 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   25 Kasım 2012 - 11:03

Vali Şahin ''Uykularım Kaçıyor''

Büyüt
Küçült
Vali Şahin Uykularım
Vali Dursun Ali Şahin, çöp sorununu düşünmekten dolayı uyuyamadığını ve uykusunun kaçtığını söyledi.

Vali Şahin ''Uykularım Kaçıyor''

Vali Dursun Ali Şahin, çöp sorununu düşünmekten dolayı uyuyamadığını ve uykusunun kaçtığını söyledi.   Dün Valilik konferans Salonunda Çavuşlu’ya yapılmakta olan “Katı Atık Bertaraf Tesisi” ile ilgili geniş kapsamlı bir toplantı yapıldı.   Vali Şahin başkanlığında yapılan toplantıya; Belediye Başkanı Kerim Aksu, Görele, Eynesil ve Tirebolu Kaymakamları, Belediye Başkanları, İl Genel Meclis Üyeleri, siyasi parti ilçe başkanları ile Çavuşlu Belediye Başkanı, siyasi partilerin belde belediye başkanları katıldı.   Toplantı başlangıcında, yapılmakta olan tesisin özellikleri, slaytlı sunumla anlatıldı. Katılımcılar ayrı ayrı söz alarak konuyla ilgili düşüncelerini aktardılar.   Katı Atık Bertaraf Tesis yerinin 2009 yılında belirlenmiş olduğunu hatırlatan Vali Şahin, bu tesisin çok modern olarak yapıldığını ve tesisin Türkiye de ilk üçe gireceğini söyledi.   Mahkemenin yürütmeyi durdurma kararına göre ÇED raporundaki eksikliklerin tamamlandığını belirten Vali Şahin, “İlimizde Çöp en önemli sorunlardan biri bu sorunun mutlaka çözülmesi gerekiyor. Bunun içinde gece gündüz çalışıyoruz. Hatta çok zaman uykularım kaçıyor. Çöpü düşünmekten ve bu konuyla uğraşmaktan başka sorunlara zaman ayıramıyoruz. Tesis inşaatı hızla devam ediyor. Eğer mahkeme yürütmeyi durdurma kararı verirse boynumuz kıldan incedir. Hemen inşaatı durduracağım. Sizlerden ricam halkı doğru bilgilendirerek olumlu yönde yönlendirmenizdir.” dedi.      



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir