Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 4485 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   04 Temmuz 2013 - 11:11

Vali Şahin “Yarış Halinde Olmalıyız”

Büyüt
Küçült
Vali Şahin “Yarış Halinde
2013 yılı ilk altı ayın değerlendirildiği toplantıda konuşan Vali Dursun Ali Şahin kaymakamlara seslenerek “Yarış halinde olmalıyız” dedi.

2013 yılında ilimiz genelinde yapılan çalışmaların değerlendirildiği toplantı bugün Vali Dursun Ali Şahin başkanlığında yapıldı. Toplantı açılışında bir konuşma yapan Vali Şahin, geçen yıllara nazaran bu yıl Giresun da yolda, suda ve diğer hususlarda bir atılım yılı olduğunu belirterek, “ Bunun sizde farkındasınızdır. Diğer yıllara göre en az 1 kat daha fazla.  2011 yılında yapmış olduğumuz tasarrufla 4,5 milyon TL sizlere artırdık. Bunun 500 bini bize kaldı geri kalanını nüfusa göre ilçelerimize dağıttık. Benim olduğum yerde parada sorun olmaz.  Biz son derece iyi niyetli, halka hizmete sizlerle beraber koşan kişileriz. Bendeki heyecan sizde de olmalı. Eğer sizde heyecan yoksa o makamları boşaltmak lazım.  Sadece bir valiyle iş bitmez. Hep beraber heyecan ve takiple çalışırsak neticeye ulaşırız.

Biz bütçesi çok geniş olan bir ülke değiliz.  Biz 36 milyon TL ile sizlere ulaşmaya çalışıyoruz.  Yapmış olduğumuz hizmet halkın katılımında saydığımızda 140 milyon TL lik halkımıza hizmet vermiş oluyoruz. Bu hükümetimizin bize sağladığı bir imkan sayesindedir. Her zaman siyasilerimizde bize bu konuda yardımcılar. Onların desteğiyle 5-10 milyon gibi bir ödeneği okulları da sayarsak daha da fazla. bu sene 34 tane okul yapıyoruz. 34 okul veya spor salonu. Tamiratları ve onarımları da sayarsak 100’ü geçer. Şuan paket halinde ihale ediyoruz ki 1 kişi alsın hepsiyle ayrı ayrı uğraşmayalım diye, Milli Eğitim alanında gayet güzel çalışmalar yapılıyor.”dedi.

“Senin de köyünde 1m yolun olsun projesine de değinen Vali Şahin, “Köyde 1 metre yolun olsun projesi gayet iyi gidiyor. Bu gün 2,5-3 milyon TL gibi halktan bir dönüş oldu Özel İdareye ve Özel İdarede o miktarda bir kaynak sağladı. 6 milyon tl. yolu suyu, okulu, camisi, köy odası gibi şerlerde kullanılması adeta bir atılım oldu. Muhtarlıklar valiliklerin kaymakamlıkların kapısını aşındırıyor. Adeta birbirleriyle yarışıyorlar. Hizmette yarış başladı. Bunu sizde farkındasınız. Hizmette yarış mükemmeldir.  Hizmette yarış olması gerekendir. O rekabet kaymakamlar arasında da olmalı.”şeklinde konuştu.

Toplantıda Kaymakamlar, İl Özel İdare Genel Sekreteri Mehmet Emür ve bazı özel idare yetkilileri de hazır bulundu.




Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir