Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 7159 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   28 Ağustos 2012 - 09:51

Vali Şahin'den Kulübe Ziyaret

Büyüt
Küçült
Vali Şahinden Kulübe
Vali Dursun Ali Şahin İl Özel İdarespor Kulübünü ziyaret ederek başarılar diledi.

Vali Şahin'den Kulübe Ziyaret

Vali Dursun Ali Şahin İl Özel İdarespor Kulübünü ziyaret ederek başarılar diledi.   İl Özel İdarespor geçtiğimiz yıl süper amatör ligde şampiyon olarak Bölgesel amatör lig (BAL) liginde mücadele etmeye hak kazanmıştı. Yeni sezon öncesi hazırlıklarını Kulakkaya Yaylasında sürdürecek olan il özel idarespor’u kampa hareket etmeden önce kulüp binasında  ziyaret eden Vali Şahin, “Bal ligi çoğu ilçelerin dahi zor kavuştuğu bir lig, ben daha önce kadromuzda yer alan arkadaşları bize bu başarıyı yaşattıkları için teşekkür ediyorum. Bu lig zor bir lig futbol bu ligde, kendinizi ne kadar çok ispatlaya bilirseniz o kadar çok önünüz açılır. Önünüzün açılması için buradaki sizleri çalıştıran kişilerle beraber yerine göre günde 2 antrenman gerine göre 3 antrenman yaparak kendinizi ne kadar iyi hazırlarsanız neticeyi o kadar güzel göğüsler siniz, neticeyi göğüslemenin yolu çalışmadan geçer başarının yolu çalışmadan geçer ve başarı kendinizi spora adamanız gerekir.Burada ben sizin arkanızdayım. Ben size elimden geldiği kadarıyla güç katmaya çalışacağım ama sizlerin de gayretli olmanız gerekir. Hedefinizi yüksek tutunuz bir insan hedefi ne kadar yüksek tutarsa o kadar çok başarılı olur.Arkadaşlar ben hepinize başarılar diliyorum elimden geldiği kadar maçlarınızı takip etmeye çalışacağım” şeklinde konuştu.   Ziyerette İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Emür, Genel Sekreter Yardımcısı Orhan Aydın, İl Özel İdarespor Kulüp Başkanı Mustafa Günaydın da eşlik etti.            




Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir