Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 5154 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   09 Mayıs 2013 - 09:51

Vali Şahin'den Milda Açıklaması

Büyüt
Küçült
Vali Şahinden Milda
Bugünkü İl Genel Meclis Toplantısına katılan Vali Dursun Ali Şahin SEKA (Milda) arazisiyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.



SEKA arazisinin toplam 68 milyon 500 bine satıldığını belirten Vali Şahin, “40 Milyon TOKİ tarafından karşılandı. Bu miktarla borçlar ödendi. Kalan 28 milyon 500 bin TL’yle ise TOKİ’nin yaptığı binalar, maliyeti fiyatına Özel İdareye verilecek. Böylelikle Özel İdare de borcunu  kapatmış olacak.”dedi.

SEKA(Milda) arazisinin değerlendirilecek olmasından duyduğu mutluluğu belirten Vali Şahin, “Buradaki Milda arazisinin Özel İdare kapsamında olması burada değerlendirilmesi alkışlanacak bir durum. 686 dönüm arazi Giresun’un en güzel yerindeki bu araziye sahibiz. Bu sahipliğimiz geçici ama oraya 2. Bir Giresun kuracağız. Çok modern bir şehir kurulacak. Bu da sizlerin bizlerin vasıtasıyla olan bir durum. Burada kimse salt ben yaptım demez. Ben bu konuda hiç beyanda da bulunmadım. Bulunmamda. Ben Milda konusunda emeği olanlara son derece müteşekkirim. İlimize büyük bir katkı olacak. Bu kıskandırılacak bir katkı olacak. Bir hizmeti kim yaparsa yapsın önemli olan yapılmasıdır. Önemli olan Giresun’a hizmettir. Felsefe bu olmalıdır. Bunun dışında fikir yürütmek gereksiz boşa zaman harcamadır. Bunun dışında her şey yolundadır. Doğru ve dürüst şekilde devam ediyor.Beraberce hizmet yürütüyoruz. Milda konusu Özel İdaremizin ,hepimizin başarısıdır. “şeklinde konuştu.




Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir