Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 5625 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   04 Ekim 2011 - 18:59

Vali Şahin'den Önemli Mesajlar

Büyüt
Küçült
Vali Şahinden Önemli
Vali Dursun Ali Şahin, İl Genel Meclisinin toplantısına katılarak önemli mesajlar verdi.

   İl Genel Meclis Başkanı Osman Öden, ziyaretinden dolaylı şahsı ve meclis üyeleri adına Vali Şahin’e teşekkür etti. Vali Şahin’in kısa süre önce göreve başladığını belirten başkan Öden, “Sayın Valimiz farkını her alanda gösteriyor. İlimizi karış karış dolaşarak sorunları yerinde tespit ediyor ve çözüm için üstün gayret gösteriyor. Performansından dolayı sayın Valimize şükranlarımızı arz ediyoruz. İlimize birlikte hizmet için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Kalıcı hizmet vereceğimize inanıyorum. Her zaman valimizin yanındayız” şeklinde konuştu.  
   

            Vali Şahin’de Giresun’da göreve başlayalı 6 ay olduğunu hatırlatarak işe birlikte dört elle sarılma döneminin geldiğini söyledi.               “Hedefimiz Giresun’a hizmettir” diye konuşmasına devam eden Vali Şahin “ Bu meclis olgun insanların oluşturduğu bir meclistir. Her biriniz benim için son derece önemlisiniz. Zamanı iyi kullanarak büyük işlerle uğraşalım. Herkese kucak açarak insanların gönlünü hoş tutalım. Benim kapım ümitsizlik kapısı olmamıştır. Ağlayarak gelenlerin gülerek çıkması için gayret sarf ediyorum. İnsanların yarasına merhem olmak için birlik beraberlik içinde hizmet vermemiz gerekir. Hizmet aşkıyla doğruluktan ayrılmadan çalışırsak neticeye ulaşırız.”diye konuştu.               Bugüne kadar yapılan hizmetler karşısında da bilgi veren Vali Şahin, özel idarede hizmet döneminin başladığını, haftada en az 1 gün özel idarede çalışmanın olumlu sonuçlarının alındığını, daha önce 3 bankada bulunan özel idare hesaplarının tek bankada toplanarak yılda 760 bin TL. promosyon elde edildiğini, bu parayla greyder başta olmak üzere bazı araçlar alındığını ve gelecekte bu sayede iş makineleri alınarak araç parkının genişleteceğini söyledi.               Özel idarenin üç ekiple asfalt çalışmasını yürüttüğünü kaydeden Vali Şahin, yetersiz gelen özel idare hizmet binasının yanına bir bina yapılacağını, 110 kişinin gönüllü olarak emekliye ayrılmasının sağlandığını, 31 kişinin de başka kurumlara geçeceğini belirterek bütçeden daha fazla yatırıma pay ayrılacağını ve bu sayede daha fazla iş üretileceğini kaydetti.               Harşit vadisindeki kum-çakıl ocakları hakkında da bilgi veren Vali Şahin “2008 yılında alınan bir kararı uygulayarak buraya çeki düzen verdik. Özel idareye her ay en az 100 bir TL.gelir sağladık. Kontrol noktaları yanına para vermeden masrafsız 2 kantar yerleştiriyoruz. Ayrıca bu çalışmamızla Tirebolu içme sularını da kurtarmış olduk” dedi.                         Yurt konusunda bilgi veren Vali Şahin, Fındık Araştırma İstasyonundan alınan araziye 500 kişilik, üniversiteden tahsis edilen araziye de 500 kişilik yurt yapılacağını, ayrıca eski Devlet Hastanesi binasının da yurda dönüştürme çalışmasının devam ettiğini belirterek bu yurtların hizmete girmesiyle bu sorun büyük ölçüde giderileceğini aktardı.               Yapılan hastaneler hakkında da bilgi veren Vali Şahin, yaşlılara huzurevi yapılması için S.Y.D.V.’na ait arsadan gerekli olanının tahsisinin ilk toplantıda karalaştırıldığını söyledi.                         Ada’da yapılan çalışmalarla ilgili bilgi de veren Vali Şahin, seneye bu zamanlarda adaya ve kaleye teleferikle gidileceğini, ada’ya elektrik ve su götürüleceğini ayrıca kuşların sosyal hayatlarının internet aracılığıyla dünyaya izlettirileceğini böylece ada’nın cazibe merkezi haline geleceğini sözlerine ekledi.




Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir