Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 6452 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   02 Ocak 2012 - 09:47

Vali Şahin'den Son Değerlendirme

Büyüt
Küçült
Vali Şahinden Son
Vali Dursun Ali Şahin 2011 yılının son değerlendirmesini yaparak, 2012 yılındaki hedeflerini açıkladı.

  Vali Dursun Ali Şahin 2011 yılının son değerlendirmesini yaparak, 2012 yılındaki hedeflerini açıkladı.                                     Dün gece yarısı basın mensuplarını talebi üzerine açıklamada bulunan Vali Şahin Giresun’a geleli 9 ay olduğunu ve bu süre içinde ili tam olarak tanıdığını söyledi.                         Vali Şahin, “ Göreve başlayalı  9 ay oldu. Artık Giresun’u tam olarak tanıdım diyebilirim. Şuana kadar 94 köye ulaştım. Bütün ilçelerin tamamını gezerek eksikliklerini tespit ettim Beldelere tam olarak ulaştık. 2011 yılının tam olarak verimli geçtiğini söyleyemem. Çünkü benimde ili tanımam açısından bir fırsat bulmam gerekiyordu. Onun ötesinde 2011 yılının fazla yağmurlu olması 9 ayda 170 günün üzerinde yağmurlu geçmesi bizim çalışmamızı engellemiş durumda. Bu vesileyle inanıyorum ki 2012 yılı bizim için atılım yılı, kalkınma yılı ve Giresun için bir milat olacağına buradan sizlere ifade etmek istiyorum.” dedi.               2012 hedeflerini de açıklayan Vali Şahin konuşmasını şöyle devam etti.“Bu yıl birçok temel atma ve yatırımların bitirilmesi töreni olacaktır. 2012 yılında benim için en önemli hedef teleferiğin tamamlanması, Ada’nın ziyarete açılmasıdır. Kazı çalışmalarını 2 ay daha sürdürüp Adadaki tarihi mekânları ile birlikte, buluntuları ziyaretçilerin hizmetine sunacağız. Kaledeki çalışmalarımızın daha da hızlanması, kalenin gezilir görülür yerlerinin % 30 değil de, %70’inin görülür duruma getirilmesi için inşallah uğraşı sarf edeceğiz. Kale de esas çalışmalarımız 2012 yılında olacak. Bununda planlamasını gerek Belediye Meclisinde, gerekse Vilayette yaparız. Kaleyi de tam anlamıyla gezilir gözükür duruma getireceğiz.               Yine 20 kadar yaylanın imar planını hazırlıyoruz. Yaylalarımızı da halkımızın ve gelecek ziyaretçilerimizin hizmetine sunacağız. Belki yapım çalışmalarına tam olarak başlayamayız ama, imar çalışmalarını bu yıl içerisinde tamamlayacağımızı umuyorum.               Bu vesile ile 2012 yılı Giresun için dopdolu bir yıl olacağını, yatırımların en fazla yapıldığı, yatırımların en güzel yapıldığı ve parmakla gösterilecek bir yıl olacağını sizlere şimdiden müjdelemek istiyorum.        




Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir