Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 6103 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   27 Mart 2012 - 10:51

Vali Şahin'e Ziyaretler

Büyüt
Küçült
Vali Şahine
Kamu-Sen İl Temsilcisi Arif Çetinkaya başkanlığında, şube başkanlarından oluşan bir heyet, dün akşam Vali Dursun Ali Şahin'i makamında ziyaret etti.


Kamu-Sen Heyetinden Ziyaret
Kamu-Sen İl Temsilcisi Arif Çetinkaya başkanlığında, şube başkanlarından oluşan bir heyet, dün akşam Vali Dursun Ali Şahin’i makamında ziyaret etti.   Sendika Şube başkanları faaliyetleri hakkında bilgi sunarak, ileri saat uygulamasından dolayı mesai saatlerinde yapılan değişiklikle ilgili görüşlerini aktardılar. Mesainin 08.00 – 17.00 olarak uygulanmasının iş verimini artıracağını belirttiler.   Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Vali Şahin, sendikacılara başarılar diledi.   Ziyarette Çetinkaya’nın yanı sıra; Türk Sağlık-Sen Şube Başkanı İbrahim Ekiz, Türk Büro-Sen Şube Başkanı Ali Kara, Türk Diyanet-Sen Şube Başkanı Mehmet Öksüz ve Türk Kültür Sanat-Sen İl Temsilcisi Osman Bostan da katıldı. 

 

      


Özel İdare Spor Kulubünden Ziyaret
Süper Amatör Liginde il şampiyonu olan Giresun İl Özel İdare Spor Kulübü, bugün Vali Dursun Ali Şahin’i makamında ziyaret etti.   Giresun İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Emür, Genel Sekreter Yardımcısı Orhan Aydın, Giresun İl Özel İdare Spor Kulübü Başkanı Mustafa Günaydın, Kulüp Başkan Yardımcısı Uğur Şahin, 2 antrenör, 1 antrenör yardımcısı ile 18 futbolcudan oluşan heyet Vali Şahin’i ziyaret ederek şampiyonluk kupası ile çiçek takdim ettiler.   Başkan Günaydın, BAL ligine direkt çıkan Özel İdare Futbol Kulübünün, Giresun’u ve İl Özel İdare Kurumunu en iyi şekilde temsil edeceğini ifade ederek Vali Şahin’den destek istedi.   Vali Şahin’de, yönetici, teknik heyet ve futbolcularını tebrik ederek BAL liginde de aynı başarıyı yakalayacaklarına inandığını söyledi.   Vali Şahin ayrıca, Özel İdare Futbol Takımının aynı zamanda Giresunspor’un alt yapısını teşkil edebilecek seviyede bir takım olduğunu ve Giresunspor’a ileride futbolcu verebileceğini ifade etti.   Giresun İl Özel İdare Spor Kulübünün futbolda olduğu kadar voleybolda da iyi sonuçlar alındığını belirten Vali Şahin, başarılı spor kulüplerine her zaman destek olunacağını söyleyerek başarılarının devamını diledi.   Genel Sekreter Emür ile Başkan Günaydın’da spor kulübüne verdiği destekten dolayı Vali Şahin’e şükranlarını ilettiler.   İl Özel İdaresi Futbol Takımından Tolunay’da ayrıca, Giresun Süper Amatör Liginde en iyi topçu seçildi. 

Öner Hekim’den Ziyaret

Hekim Holding Yönetim Kurulu Başkanı Öner Hekim, bugün Vali Dursun Ali Şahin’i makamında ziyaret etti.    Vali Şahin´e ilin yatırım ve istihdam sorunları ile ilgili görüşlerini ileten Hekim, Vali Şahin´i ilimize geldiği ilk günden beri sürdürdüğü yoğun ve başarılı temposundan dolayı kutladı. “Giresun için hizmet noktasında biz de üzerimize düşeni yapmaya, kendisine yardımcı olmaya hazırız” dedi.   Valisi Şahin de; ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getirerek, “Giresun’un yetiştirdiği önemli sanayicilerimizden birisini ağırlamaktan büyük mutluluk duyuyorum” diye konuştu.    Şahin, sözlerini şöyle sürdürdü: “Sayın Hekim, Giresun’un ismiyle özdeşleşmiş Hekim Süt aracılığı ile ilimize istihdam sağlıyor. Bununla birlikte özellikle Piraziz ilçemizde bağışladığı iki okul, 3 sağlık ocağı ile hayır ve hasenatlarını sürdürüyor. İnşallah eğitim ve sağlık alanındaki bu hizmetlerine yenilerini ekleyecektir. ”   Öner Hekim’i makam dışına kadar uğurlayan Vali Şahin yarın öğle namazı sonrasında Piraziz Şeyhli Mahallesi Cami’nde Ömer Hekim için düzenlenecek olan mevlide de katılacağını söyledi.

Şampiyondan Ziyaret

Karatede Türkiye Şampiyonu ve Balkan ikincisi olarak ilimizi ve ülkemizi gururla temsil eden Gençlik ve Spor Kulübü sporcusu Burak Özdemir bugün Vali Şahin’i ziyaret etti.   25 Kg ‘da Türkiye Şampiyonu ve 30 kg da Balkan ikincisi olan kendi minik ama hünerleri büyük şampiyon Özdemir, 02-04 Mart da Antalya’da yapılan Türkiye Karate Şampiyonasında ilimizi temsil ederek 1’inci olduğunu ve Milli Takıma seçildiğini söyledi.   16-18 Martta Sırbistan Karadağ’da yapılan 16 Balkan Karate Şampiyonasında ülkemizi gururla temsil ettiğini söyleyen Özdemir hedefinin 1’incilik olduğunu söyledi.   Vali Şahin, minik sporcuyu başarılarından dolayı kutlayarak altınla ödüllendirdi. Şampiyondan birkaç hareket göstermesini de isteyen Vali Şahin, Özdemir’in ileride başarılarına başarı katarak ilimizi ve Ülkemizi gururlandırmaya devam edeceğine inandığını söyledi.   Ziyarette İl Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Zeki Atlı, Antrenör Şaban Dizdar, Kulüp Başkanı ve Spor Şube Müdürü Metin Kısa da hazır bulundu.

Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir