Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 5119 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   15 Ağustos 2013 - 01:20

Vali Şahin'e Veda Töreni

Büyüt
Küçült
Vali Şahine Veda
Veda töreninde “Bugün size artık hizmet edememenin hüzün günü. Arzu vedayla ayrılık günü” diye sözlerine başlayan Vali Şahin, Giresun’un 47. Valisi olarak görev yaptığını belirterek, “28 Mart 2011’de bir vazifeyi devraldım vazifeyi bugün bir başka arkadaşa devretmek üzere aranızdan ayrılıyorum.

Bütün Valiler iz bırakmak, devletin bayrağını en yüksekte tutmak için çalışır. Pir-Aziz’in ifadesiyle “gönlü açık, sofran açık, kapın açık olsun” düşüncesini uygulamaya çalıştık. Benimle görüşmek isteyen hiç kimseyi geri çevirmedim. Giresun’a hizmet etmekten her zaman onur duydum. Her zaman İdarecilerime her zaman işlerle ilgilenin, takip edin, insanların hayır dualarını alın diye tavsiyelerde bulundum. Hep danışarak iş yaptım. Hizmet ettikçe ibadet ediyoruz dedik ve bu şekilde davrandık. İnsanlarımızın yanında olduk. Kaymakamlarımıza, Belediye Başkanlarımıza, yöneticilerimize teşekkür ediyorum, hep bir uyum içinde çalıştık. Yeni Valimize başarılar, Giresun’a da elveda diyorum” dedi.

Vali Yardımcısı Yüksel Çelik, İl Genel Meclis Başkanı Osman Öden, Espiye Kaymakamı Osman Bilgin, DOKAP Başkanı Ekrem Yüce, İl Milli Eğitim Müdürü Necati Akkurt, İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı Hüseyin Külekçi ile Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu Vali Şahin’in vedasıyla ilgili duygu ve düşüncelerini anlatan birer konuşma yaptılar.

Törene, Vali Dursun Ali Şahin, İlimiz Milletvekillerinden Selahattin Karaibrahimoğlu, Jandarma Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Hacı Abdullah Doğan, Yeni Jandarma ve Garnizon Komutanı Jandarma Albay Mustafa Doğru, Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, Cumhuriyet Başsavcısı Abidin Bozkan, Adalet Komisyonu Başkanı Mustafa Şahin, Giresun Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mahir Kadakal, Vali Yardımcıları Fethi Yorulmaz, Yüksel Çelik ve Ahmet Yılmaz, Kaymakamlar, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Selahattin Acara, İl Emniyet Müdürü Hikmet Bulak, İl Genel Meclis Başkanı Osman Öden, AK Parti ve CHP İl Başkanları, Belediye Başkanı Av. Kadir Aydın ve bazı belediye başkanları ile bölge müdürleri, daire müdürleri,  sivil toplum kurtuluşu temsilcileri, muhtarlar ve çok sayıda seveni katıldı.

Vali Şahin ve eşi Melahat Şahin, konuşmaların ardından törene katılanlarla tek tek vedalaşarak ilimizden ayrıldı.

         

Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir