Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 4267 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   15 Ağustos 2013 - 01:17

Vali Şahin'e Veda Yemeği

Büyüt
Küçült
Vali Şahine Veda
Belediye Başkanı Av. Kadir Aydın dün akşam (13.08.2013), Valiler Kararnamesi ile Merkez Valiliğine atanan Giresun Valisi Dursun Ali Şahin için veda yemeği düzenledi.

Vali Şahin’in onuruna düzenlenen yemekte konuşma yapan Başkan Aydın; “Kadir gecesinde kötü bir haber aldık. Sayın Valimizin öngörülmeyen bir şekilde tayininin çıktığını duyduk. Hem yönetici olarak, hem de bu ilçe de yaşayan bir insan olarak Sayın Valimizin bir Giresunlu gibi ilçemize ve ilimize çok güzel hizmetler yaptığını gördük. Giresun’un her tarafında emekleri ve katkıları oldu. Bizde bu düşüncelerimizi aktarmak için Sayın Valimize giderken son bir veda yemeği de olsa bir araya gelmek niyetiyle böyle bir yemeği tertip ettik. Kendisinin yoğun programına rağmen teşekkür ediyoruz. Sağ olsunlar bizi kırmadılar. Sayın Valimiz artık Valimiz değil, Valimize sevgimiz yaşadığımız sürede devam edecek. Netice de güzel insanlar güzel şekilde gelirler güzel şekilde giderler ve uğurlanırlar. Bizde bu niyetle Sayın Valimizi karşıladığımızdan daha güzel bir muhabbetle daha güzel bir yaklaşımla, hoşgörüyle, birliktelikle uğurlamak istedik. Bunun için bu davete icabet eden hem Sayın Valimize, hem de siz sevgili konuklarımıza minnetlerimizi sunuyoruz. Ben tekrar hizmetlerinden dolayı bütün çalışma ekipleri nezdinde teşekkürlerimi sunuyor katılımlarınızdan dolayı hepinizi saygıyla selamlıyorum” dedi.

Başkan Aydın’ın konuşmasının ardından DOKAP Başkanı Ekrem Yüce, Emekli Kur’an Kursu Hocası Nuri Genç, AK Parti İlçe Başkanı Hamit Karaoğlanoğlu ve Bulancak Kaymakam Vekili ve Piraziz Kaymakamı Hüseyin Çam duygu ve düşenlerini anlatan birer konuşma yaptılar.

Giresun'da görev yaptığı 29 ay boyunca günün her saatini değerlendirerek, hizmet verdiğini belirten Vali Şahin; “İnsanlar bir kaderden diğerine gidermiş. Bu bizim kaderimizdir. İdarecilikte önemli olan takiptir. Talep ettikten sonra takip edeceksiniz. Arkadaşlarıma öğüdüm hep bu olmuştur. Şu bir gerçek ki Giresun’a geldiğimde 534 köyü vardı. Bu köylerin 226 tanesine şuanda ulaştım. Ulaşamadığımız yere ise mutlaka Valiliğimizin bir şeyleri intikal etmiştir. Bulancak Giresun’un en büyük ilçesi, nüfus itibariyle Gümüşhane’den daha büyük bir ilçemiz. Özel idare bakımından belki de en az hizmet gelen bir ilçedir. Bu hizmet nasıl olduysa eksik gelmiş ama dedim ki adliyene olarak ilçelere dağıtım yapılmalı. İl Genel Meclisi üyeleri iyi bilirler adaleti gözlemeye çalıştık. Sonunda Bulancak için özel idareden gelen hizmet biraz hızlanmaya başladı. Bütün köylere ulaşmaya çalıştık, en son elmalı köyüne ulaştık. Burada muhtarlar çok gayretli. Özellikle Seninde Köyünde 1 metre yolun olsun projesinde 3 buçuk milyon TL toplandı. 3 buçuk milyon TL’de özel idareden katarak 7 milyon TL’lik yol yaptık. OSB için ben varımı yoğum verdim. İnşallah OSB kamulaştırmaları biran önce biter. Burada 376 dönüm fabrika sahası olacak. 40-50 kadar tesis kurulabilirse buraya, o tesislerde 3000 kişi çalışacak ve 15000 kişi ekmek yiyecek. Benim temennim odur ki yapılan hizmetlerin, başladığımız hizmetlerin, o tomurcukların meyveye dönüşmesidir. Hakikaten baya yol alındı. Teleferik, Kümbet’teki ve Bektaş’taki çalışmalar, Merkezdeki spor tesisi, Özel idare hizmet binası, İmarla ilgili tespitler, Yaylalarla ilgili tespitler ve nice şeyler. Ben hepinizi yürekten selamlıyorum. Bu güzel davetinizden dolayı değerli Başkanımıza ve katılımınızdan dolayı sizlere selam ve saygılarımı sunuyorum” dedi.

Konuşmaların ardından Başkan Aydın, Bulancak Kaymakam Vekili ve Piraziz Kaymakamı Hüseyin Çam, 1926 Bulancakspor Başkanı ve Belediye Başkan Yardımcısı Niyazi Karaibrahim, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ali Fatoğlu tarafından Vali Şahin’e çeşitli hediyeler ve teşekkür plaketi verdiler.

Özel bir restoranda düzenlenen veda yemeğine Vali Dursun Ali Şahin, Belediye Başkanı Av. Kadir Aydın,  Bulancak Kaymakam Vekili ve Piraziz Kaymakamı Hüseyin Çam, Dokap Başkanı Ekrem Yüce, Belediye Başkan Yardımcısı Niyazi Karaibrahim, İl Genel Meclisi Üyeleri, Belediyemiz Meclis Üyeleri, Ak Parti İlçe Başkanı Hamit Karaoğlanoğlu, CHP İlçe Başkanı Muhterem Kesik, Emekli Kur’an Kursu Hocası Nuri Genç  bazı daire müdürleri, Sivil toplum örgütleri ve basın mensupları katıldılar.

     



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir