Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 5093 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   27 Kasım 2012 - 18:41

Vali Şahin'in Ankara Temasları

Büyüt
Küçült
Vali Şahinin Ankara
İlimizin sorunları için Ankara'ya giden Vali Dursun Ali Şahin, temaslarına hızlı başladı.

Vali Şahin'in Ankara Temasları

İlimizin sorunları için Ankara'ya giden Vali Dursun Ali Şahin, temaslarına hızlı başladı.   Dün ilk olarak Çevre ve Şehircilik Bakanlığını ziyaret eden Vali Şahin, ÇED Genel Müdürü Mustafa Satılmış ile bir araya geldi. Genel Müdür Satılmış Katı Atık Bertaraf Tesisinin Bakanlık emri olduğunu hatırlatarak tesisle ilgili her türlü desteği vereceklerini söyledi.   Bakanlıkta 2. Ziyareti Çevre Yönetim Genel Müdürü Mehmet Baş ’a gerçekleştiren Vali Şahin, Baş’tan köylerdeki kanalizasyon sorununa çözüm ve ayrıca Katı Atık Bertaraf Tesisi için destek sözü aldı.   Öğle yemeğinde Meclis Lokantasında Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’le bir araya gelen Vali Şahin, Bakan Şimşek’e ilimizin sorunlarını aktardı ve destek sözü aldı.   Öğleden sonraki temaslarında Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Bekir Kalyoncu’yu da ziyaret eden Vali Şahin, ardından İlimiz Milletvekilli Mehmet Geldi ile Meclisteki odasınada bir süre sohbet ederek bilgi alışverişinde bulundu.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir