Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 4444 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   09 Nisan 2013 - 18:59

Vali Şahin'in Polis Haftası Mesajı

Büyüt
Küçült
Vali Şahinin Polis Haftası
Vali Dursun Ali Şahin, Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 168. yıldönümü ve Polis Haftası dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Vali Şahin mesajında şu ifadelere yer verdi:

Türk Polis Teşkilatımızın kuruluşunun 168'inci yılını kutlamanın onurunu ve mutluluğunu yaşıyoruz.

 

Türk Polis Teşkilatı kurulduğu günden itibaren halkın can ve mal güvenliğinin yanı, sıra kamu düzeninin sağlanması, huzur ve barış ortamının korunması amacıyla çalışmış ve günümüzde de aynı kararlılık ve azim ile bu görevini başarıyla yürütmektedir.

 

1845 yılında kurulan Emniyet Teşkilatımızın dürüstlüğü ve adaleti amaç edinerek bir asrı aşkın süredir hukukun üstünlüğüne dayanan hizmetleri takdire şayandır.


Çağdaş bir toplum olmanın en önemli gereklerinden birisi insan hak ve özgürlüklerinin önündeki engellerin kaldırılması ve hukukun üstünlüğü prensibinin egemen kılınmasıdır. Toplumumuz bugün barış ve huzur içerisindeyse; bu huzurun sağlanmasında en büyük emek Türk Polis Teşkilatı mensuplarına aittir.

Asayiş ve huzurunu  temin edememiş bir ülkenin sağlıklı olarak büyümesi  mümkün olamaz. Kalkınmanın temeli istikrar, istikrarın temeli ise  ülkeye hakim olan huzur ve güven ortamıdır. Gerek yönetsel ve gerek pratik anlamda köklü bir birikime sahip Emniyet Teşkilatımız, günümüzde artık modern şartların gerektirdiği her türlü teknik ve idari donanımı sahip olarak başarılı hizmetler vermekte olup, ferdi ve organize suçların takibinde ve sorumluların yakalanarak adalete teslim edilmesinde, Dünya Polis teşkilatları arasında ön sıralara yükselmiştir.

Halkın güven ve desteğinden aldığı güçle gerektiğinde canını da ortaya koymaktan hiçbir zaman çekinmeyen polisimiz toplumsal barış, huzur ve güvenliği her zaman sağlamıştır. Özellikle toplum destekli polislik çalışmaları ve bu çerçevede gerçekleştirilen proje faaliyetleri kapsamlı bir sevgi atmosferi oluşturmaktadır

 

Bu duygu ve düşüncelerle, Giresun’un bir huzur şehri olmasında, mesai mefhumu gözetmeksizin görevlerini üstün gayret ve azimle yerine getiren tüm emniyet personelinin Polis Bayramını kutlar, şehit olan polislerimize Allah´tan rahmet dileyerek, gazi olanlarımıza da minnet ve şükranlarımı sunuyorum. Emekli ve görevdeki  tüm polislerimiz ile ailelerine de  sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum.




Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir