Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 4957 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   14 Haziran 2013 - 10:00

Valiye Projeyle gidecekler!

Büyüt
Küçült
Valiye Projeyle
Giresun Valisi Dursun Ali ŞAHİN’in, Bulancak’ta katıldığı ve ilk kez izlediği TRAP atıcılık yarışmalarına gösterilen yoğun ilgi karşısında; “Bana PROJEYLE gelin” açıklaması üzerine harekete geçen TRAP’cılar proje hazırlıklarına başladı.

Valiye PROJEYLE gidecekler!

Giresun Valisi Dursun Ali ŞAHİN’in, Bulancak’ta katıldığı ve ilk kez izlediği TRAP atıcılık yarışmalarına gösterilen yoğun ilgi karşısında; “Bana PROJEYLE gelin” açıklaması üzerine harekete geçen TRAP’cılar proje hazırlıklarına başladı.

Bulancak Avcılar ve Atıcılar Derneği tarafından, 02.06.2013 tarihinde; “SİLAH TUTKUMUZU SPORA DÖNÜŞTÜRÜYORUZ” temasıyla organize edilen, “2013 BULANCAK GELENEKSEL TRAP ŞENLİĞİ” ne katılan Giresun Valisi Dursun Ali ŞAHİN, ilk kez izlediği TRAP sporunu ve bu spora olan yoğun ilgiyi ve yapılan organizasyondaki sıkıntı ve eksiklikleri yerinde görerek; Bu sporun daha güvenli ve sağlıklı bir ortamda yapılabilmesi için, burayla ilgili hazırlanacak bir projenin İVEDİ bir şekilde kendisine ulaştırılmasını istemişti.

Vali ŞAHİN’in bu isteğini talimat kabul eden Bulancaklı TRAP’cılar, vakit geçirmeden Proje hazırlıklarına başlayarak, Valiye sunulmak üzere hazırladıkları taslak rapor/projeyi ilk olarak Giresun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Zeki ATLI’ya sunarak karşılıklı görüş alışverişinde bulundular.

 

Teşekkür yemeğinde bir araya gelindi

 

Giresun Valisi Dursun Ali ŞAHİN’i yapılan etkinliğe getirerek TRAP sporuna ve bölgede yapılan çalışmalara dikkatini çeken, Giresun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Zeki ATLI’ya Çarşamba günü akşamı katkı ve desteklerinden dolayı bir teşekkür yemeği veren Bulancak Avcılar ve Atıcılar Derneği üyeleri hazırladıkları projeyi sunarak karşılıklı görüş alışverişinde bulundular.

 

Yemeğe; Giresun Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü  Zeki ATLI, Atıcılık İl Temsilcisi Yusuf MENEVŞE, Bulancak Avcılar ve Atıcılar Derneği Başkanı Kenan ÖZDEMİR, Dernek Başkan Yardımcısı Onur ÖZKAN, Atıcılık Antrenörleri Mehmet AYDIN ve Zafer ÇAMALTI ile Dernek üyeleri katıldılar.

 

Proje hakkında değerlendirme yapan İl Müdürü  ATLI; “Bölgede yoğun bir potansiyele ve ilgiye sahip olan TRAP sporu yapılacak bir tesisle bölgede hızla gelişecek bir branş olacaktır. Sayın Valimizin ilgi ve desteğiyle projenin hayata geçmesi bu anlamda önemli bir gelişme olacaktır” dedi.

Atıcılık Antrenörü Zafer ÇAMALTI tarafından hazırlanan proje hakkında açıklamalarda bulunan Bulancak Avcılar ve Atıcılar Derneği Başkanı Kenan ÖZDEMİR; “1993 yılından bu yana Karadeniz bölgesinde TRAP atıcılık sporunun öncülüğünü yapan Bulancak Avcılar ve Atıcılar Derneği olarak geldiğimiz noktadan umutluyuz. Sayın Valimizin ilgi ve alakası bizleri heyecanlandırmıştır. Geçtiğimiz günlerde yaptığımız etkinliğimize katılan Sayın Valimizin “Bana PROJEYLE gelin” açıklamasını talimat kabul ederek proje hazırlıklarına başladık. İnşallah projemiz hayata geçerse bunda da öncülük yapmaktan onur duyarız. Sayın İl Müdürümüzle de projemizi paylaştık. Projemiz ana hatlarıyla bölgemizde yapılacak etkinlik ve müsabakalar ve yetişecek sporcularımızın antrenman ihtiyaçlarına cevap verebilecek bir projedir ve Giresun’a ve Giresun sporuna katkı yapacak bir projedir. Projemizi önümüzdeki günlerde Sayın İl Müdürümüzle birlikte Sayın Valimize sunacağız. Bu spora yıllarca emek ve gönül veren bir camia olarak nihai netice alınıncaya kadar çabalamaya devam edeceğiz. Sayın Valimize ve Sayın İl Müdürümüze şimdiden teşekkür ederiz” diye konuştu.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir