Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 5489 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   25 Ekim 2011 - 10:06

Van - Erciş Depremi Yürek Dağladı.../Hikmet Okuyar

Büyüt
Küçült
Van - Erciş Depremi Yürek Dağladı.../Hikmet
BİR SONBAHAR, GÜNÜN TAM ORTASINDA, YER YERİNDEN ÇIKTI. HABER BASINDA. BİR ÇIĞLIK OLUŞTU HALKIN SESİNDE,

VAN - ERCİŞ DEPREMİ YÜREK DAĞLADI../HİKMET OKUYAR

BİR SONBAHAR, GÜNÜN TAM ORTASINDA,
YER YERİNDEN ÇIKTI.. HABER BASINDA.
BİR ÇIĞLIK OLUŞTU  HALKIN SESİNDE,

VAN ERCİŞ DEPREMİ YÜREK DAĞLADI..
GÖREN, DUYAN CANLAR KARA BAĞLADI...
Hikmet OKUYAR
...
'' Van-Erciş Depremi yürek dağladı '' diyerek gördüğümüz milli felaket, canlı olarak aldığımız haberler, arama kurtarma çalışmaları, tüm dünyanın gözü önünde sergilendi yankılandı.
Vanlılar başta olmak üzere Yöre insanının bu büyük felaket karşısında Van ve çevre illerin imkanlarını acil eylem planları içinde seferber ederek kısa sürede halk asker polis işbirliği ile uygulamaya koyması takdirle takip edilmiştir.
75 milyonluk Türkiye, Devlet-Millet işbirliği ile Van-Erciş Depremi felaketine odaklanmış Van-Erciş çevresindeki Deprem Felaketinin mağdurlarına  canlarımıza ulaşılması ve alınması gereken tedbirlerin hayata geçirilmesi sağlanmıştır.Kriz merkezlerinde eksiklik ve aksaklıklar süratle giderilmektedir. Azerbaycan başta olmak üzere kardeş komşu ve dost ülkeler Devlet ve hükümet başkanına ulaşarak acılarımızı paylaştıklarını, yardım eli uzattıklarını bildirmişlerdir.
Van - Erciş Depremi olduğunda acilen Vanlı Ercişli tanıdıklarımıza telefonla ulaşarak acılarını paylaşmak istedik.Van-Erciş tanıtımlarında ekonomik sosyal kültürel canlanmada önemli hizmetlerine şahit olduğumuz Eğitimci Ercişli Aşık Ahmet Poyrazoğlu'na ulaşarak daha değişik bilgiler almak öğrencilerin öğretmenlerin durumlarını öğrenmek istedik.Tüm tanıdık aşık ozan şair şiir yorumcusu dostlara da Ercişli Aşık Ahmet Poyrazoğlu'ndan haber alabiyor musunuz diye sordum.Mesleğimiz gereği öteden beri Ercişli  Emrah ile ne kadar yakından ilgilenmiş sevenleriyle dostane münasebetlerde bulunmuş Van ve Erciş'i aynı duyarlılıkla önemseyip sevmişsek şimdi yaşanlan acıları da aynı duyarlıkla hissederek paylaşıyoruz.
Van_Erciş depremi'inde hayatlarını kaybeden canlarımıza Allah'tan rahmet diliyoruz.Yaralılara acil şifalar diliyoruz.

Vanlı Ercişli ve depremden etkilen yöre il ve ilçelerdeki aşık ozan şair şiir yorumcusu öğrencilerimiz öğretmenlerimiz kültür sanat dostlarımız başta olmak üzere canlarımıza yaraların sarılmasında söylemlerine deyişlerine uygun davranışlar sergilemeleriini istiyoruz.

Acıların paylaşılması yaraların sarılması için Gönül Seferberliği duyarlılığı ile yardım merkezlerine en yakın belediyelere ve Ankara'da belirlenen banka hesaplarına ulaşan milletimizin karagün dostu duyarlı insanlarına ve  teşekkür ediyoruz.





Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir